Mogu samo da mi... Maca odbrusila Britancima! Posle ovoga - obustaviće Bregzit po hitnom postupku! (FOTO)
Foto: Printstscreen/Facebook/Maca Diskrecija

menja geopolitičku mapu

Mogu samo da mi... Maca odbrusila Britancima! Posle ovoga - obustaviće Bregzit po hitnom postupku! (FOTO)

Britanski mediji svako malo pišu o našoj, a izgleda i evropskoj, starleti Maci Diskreciji, a ona je za naš portal rekla šta misli po tom pitanju i, moramo priznati, dobro im zapušila usta
Objavljeno:

Britanski tabloid "Dejli Star" objavio je u maju "šokantnu vest" o Maci Diskreciji i njenom "lizanju" za trpezarijskim stolom.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Rijaliti programi su popularni i kod Britanaca, ali izgleda da im je Maca bila previše, pa su objavili klip kada Nikola liže grudi Mace Diskrecije, dok voditeljka priča sa ostalim ukućanima i stavili naslov: "Da li je rijaliti seks otišao predaleko", a čak su dodali i natpis "UPOZORENJE".

Ma ne kažu ljudi za džabe "Šta se praviš fin ko' Englez?". Oni su kao pa mnogo fini, a znamo svi dobro šta su oni radili u rijalitijima, pa od njih smo sve i videli!

E sada su osetljivi Englezi objavili i novi članak: "Eksplicitni video: Skoro gola rijaliti zvezda u šokantnom snimku", naslov je teksta koji je pušten u utorak.

"Besramna rijaliti zvezda, čije je pravo ime Senada Nurkić, poznata po tome što je imala seks pred kamerama, ponovo je pokazala svoje telo", precizira se u podnaslovu povodom snimaka koje je Diskrecija nedavno objavila na Instagramu.

Postaje zvezda i na ostrvu: Naša starleta danas opet glavna tema britanskih medija, a kad vidite zbog čega...

foto: Printscreen/Daily Star

Mi nismo hteli da čitamo previše englesku štampu, pa smo okrenuli Macu i pitali je šta ona misli o svemu tome:

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.