KONAČNO U TATINOM NARUČJU! VUK MOB POSLE DVA MESECA VIDEO ĆERKU U PRISUSTVU SOCIJALNOG RADNIKA!
Foto: Printscreen

sreća!

KONAČNO U TATINOM NARUČJU! VUK MOB POSLE DVA MESECA VIDEO ĆERKU U PRISUSTVU SOCIJALNOG RADNIKA!

Susret se obavio u kući Vuka Moba u prestonici, a repera je sa ćerkom snimila njegova majka Snežana Nena Gojković.

Objavljeno:

Reper Vukadin Gojković poznatiji kao Vuk Mob danas je posle dva meseca video ćerku Teonu, u prisustvu socijalnog radnika.

Kako "Blic" saznaje, dete je dovela Vukova bivša verenica Olivera Konatar, koja je za vreme susreta boravila u njegovoj kući. Odluku o susretu doneo je Centar za socijalni rad na Čukarici, nakon što je reper podneo pritužbu da mu bivša verenica ne dozvoljava susret s detetom. Na licu mesta predstavnici nadležnog organa su proverili kako se Vuk ponaša kad ostane nasamo s detetom.

Vuk Mob
foto: Instagram printscreen

- Nije istina da bivšem partneru ne dozvoljavam da viđa zajedničko dete. Neprijatno je i gusno da o tome čitam ili slušam. Navela sam da naš odnos neću komentarisati zarad interesa zajedničkog deteta. Ovim saopštenjem želim da stavim tačku na tvrdnje da imam bilo kakve veze sa tim što bivši partner ne viđa zajedničko dete - glasilo je njeno saopštenje na Instagramu.

Podsetimo, da nakon svega što se desilo bivši verenici treba da se sretnu, otkrio je sam Vuk u emisiji “Zadruga - narod pita”, u kojoj ga je jedna gledateljka optužila da je loš otac koji ne viđa dete i koji je stalno pijan. On je tada rekao da su nadležni već obavili razgovor s njim i procenili da je sasvim sposoban za obavljanje roditeljske uloge.

Dotakao se i svoje izjave da mu niko ne može zabraniti da pije i da se alkohola nikad neće odreći, što su mu gledaoci zamerili.

- Uvek provociram javnost izjavama. Danas sam bio u Centru za socijalni rad, gde su videli da sam stabilan. Dosad sam ćutao i krio mnoge stvari od javnosti. Veoma je ružno da neko moju bol okreće protiv mene. Ja sam najbolji otac na svetu. Ustajao sam u sedam ujutru da bih obavljao roditeljske dužnosti, kako bi Olja mogla da spava. Između mene i nje više ne ide. Nekog manje voliš, vidiš da ne ide - objasnio je Vuk u emisiji “Zadruga - narod pita”.

Bonus video:

14:13

Espreso Intervju - Ceca

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.