NOVINARKA OBJAVILA DO SADA NEVIĐENE FOTKE SA SUPRUGOM: Rade na konkurentskim televizijama, upoznali se na zadatku!
Foto: Instagram

divna priča

NOVINARKA OBJAVILA DO SADA NEVIĐENE FOTKE SA SUPRUGOM: Rade na konkurentskim televizijama, upoznali se na zadatku!

Objavila dirljiv status i privatne fotke s venčanja.

Objavljeno:

Sportska novinarka Ines Goda i reporter Ivan Forjan razmenili su u petak bračne zavete u Županji, mladinom rodnom gradu. Sudbonosno „da“ izrečeno je skoro godinu dana nakon što su prvobitno planirali jer im je pandemija osujetila planove, pa zbog strožih mera nisu mogli da organizuju veliko venčanje o kome su ranije sanjali.

Ines je objavila i neke dosad neviđene fotke s venčanja na svom Fejsbuk profilu. 'Ljubav između dvoje ljudi jedina za sva vremena sija. 27.8.2021.' , napisala je Ines uz objavu koja sada ima već preko 400 lajkova i 70 komentara.

Osim mladenaca, slavile su i njihove brojne kolege među kojima su Leona Šiljeg, Kristina Čirjak, Goran Latković, Stipe Antonijević, Ivan Dorian Molnar.

Uoči venčanja, Goda je otkrila da će svi gosti morati da imaju potvrde o COVID -u i negativne testove i da će se beskompromisno pridržavati svih smernica i da se stoga ne plaše mogućih problema, da prate razvoj događaja i nadaju se da će sve ostati pod kontrola.

Podsetimo, Ines i Ivan upoznali su se na novinarskom zadatku, a iako rade na konkurentskim televizijama, u njihovom privatnom životu nema rivalstva.

- Mi smo odgovorni za svoj rad, kolege i naše televizijske kuće. Trudimo se da damo sve od sebe svaki dan, svako u svojoj redakciji. Korak jednog novinara nije lak, a tempo dva je još luđi, ali mislim da se s tim dobro nosimo. Iako smo konkurencija, ne gledamo se tako - rekla je nedavno Goda.

(Espreso/Večernji)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.