DRAGANA U RODNOM MESTU IMA VELIKU KUĆU: Ne zaboravlja odakle je potekla, jedna osoba tamo još UVEK PATI ZA NJOM!
Foto: Nemanja Nikolić, Instagram

oduševila

DRAGANA U RODNOM MESTU IMA VELIKU KUĆU: Ne zaboravlja odakle je potekla, jedna osoba tamo još UVEK PATI ZA NJOM!

Komšije otkrivaju kako se ponaša Dragana Mirković u rodnom selu.

Objavljeno: 08:39h

Jedna od onih pevačica koja ne zaboravlja rodno mesto i rado dolazi u svoj grad jeste Dragana Mirković.

Pevačica je nedavno posetila Kasidol i objavila je fotografije iz svog dvorišta, ali ne i kako izgleda njena kuća. I malo je poznato da i u rodnom kraju ima raskošan dom

Dragana Mirković
foto: Instagram

Iako već decenijama živi u Austriji, gde osim vile ima i dvorac, Dragana je novac uložila i u imanje na kojem joj žive roditelji. Podigla im je jednospratnu kuću, koja važi za jednu od najlepših u selu, a u lepo sređenom dvorištu nalazi se još jedna prizemna starija nekretnina.

1 / 3 Foto: Kurir

I dok Draganina majka Jelica, niti bilo ko od članova njene porodice nije želeo da razgovara sa novinarima, komšije su imale šta da kažu.

- Naše luče, osim kad ima obaveza u Požarevcu, uvek je tu kod nas, u svom Kasidolu. Normalno priča, kao ja sa vama. Preljubazna je. Dođe kolima kod nas, ovde sa majkom Jelicom, kupi šta joj treba i ide dalje. Stalno ide u obilazak familije, ovde u selu, kad dođe u Srbiju, pa kupuje kod nas poklone, pića i ostalo. Baš je bila za Svetog Iliju, pa dva dana posle toga, pa opet posle dva dana. Ekstra je, ja nemam šta loše da kažem za nju, kao ni bilo ko ovde u selu. Ostavi i bakšiš redovno. Kad bi sve pevačice bile kao ona, a ne da se sad srame odakle su potekle, gde bi nam kraj bio - rekla je ljubazna prodavačica u seoskoj prodavnici, koja se nalazi tik pored Draganine osnovne škole.

Komšija Dušan je podelio priču o simpatijama između Dragane i njegovog brata, koji je tada bio na odsluženju vojnog roka u Bihaću.

Dragana Mirković
foto: Goran Sivački

- Moj brat je tokom druge polovine osamdesetih služio vojsku. Jednom prilikom se na podzemnom aerodromu u Bihaću igrala fudbalska utakmica između vojnika, i moj brat je tu proglašen za najboljeg strelca. Nagrada za najboljeg strelca tada je bila da ga Dragana, tada zvezda u usponu, odvede na ručak.

Posle toga, između njih su nastale neke varnice. Čuli su se, ostali su u kontaktu, bile su obostrane simpatije između njih. Ali, eto, posle su izgubili kontakt... On je završio vojsku, posle je počeo rat i ostalo je na tome. Moj brat je sada čuveni arhitekta, srećno oženjen, ima decu. Živi u Beogradu - ispričao je Dušan.

Pojavila se i njegova majka, koja je otkrila da celog života pati što joj Dragana nije postala snaja.

- Čitav život žalim što mi Dragana nije došla u kuću i postala snajka. Mnogo bi bili lep par, a i ja sam volela da je slušam, a slušam je i dalje. Nema dana da ne pustim neku njenu pesmu - završila je ona.

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.