OVO JE NJIHOVA TAJNA! VESNA I ĐOLE PROGOVORILI O SVOJOJ LJUBAVI KOJA TRAJE 20 GODINA!
Vesna i Đole Đogani, Foto: Nemanja Nikolić

poštuju se!

OVO JE NJIHOVA TAJNA! VESNA I ĐOLE PROGOVORILI O SVOJOJ LJUBAVI KOJA TRAJE 20 GODINA!

Razgovorom rešavaju porodične probleme

Objavljeno:

Vesna i Đole Đogani za 20 godina, koliko su u nevenčanoj zajednici, zajedno su prošli kroz dobre i loše stvari. Iako je često dolazilo do rasprava i svađa, oni su razgovorom rešili svaki problem, zato i tvrde da je priča ključ svakog uspeha.

Vesna i Đole Đogani
foto: Youtube

U razgovoru Vesna i Đole su otkrili na koji način neguju brak i šta je to što ih je održalo pune dve decenije.

– Svi na prvo mesto stavljaju ljubav, ali ja uvek ističem poštovanje. Ljubav bez poštovanja ne postoji jer ti prvo moraš da ceniš tu osobu koju si odabrao za životnog saputnika. S tobom osobom moraš da rasteš i pratiš je, kao i ona tebe. Nema više „tvoje, moje“, sve je zajedničko, novčanik je samo jedan.Treba da voliš sve mane i vrline, odnosno da prihvatiš – rekao je Đole i otkrio koje su Vesnine mane:

– Spora je. Recimo, ja sve završim na vreme i onda kad joj kažem: „Vesna, ksniš“, ona se napravi luda“, kazao je Đogani.

Vesna Đogani, Đole Đogani
foto: Emilija Jovanović

Vesna je podržala svaku Đoletovu reč, pa se nadovezala šta joj je najbitnije.

– Da imate razumevanja i da budete uvek u pravu (smeh). Prepisujem sve Đoletove reči. U suštini su to sve neke stvari. Zajedno smo sazrevali i imamo isti cilj. Puno pričamo, a priča je mnogo važna. Ako vašem partneru ne kažete neki problem, misliće da se to podrazumena i nastaviće da radi. Neće više biti momenat za razgovor jer će te pregoreti. Sa razgovorom se rešava sve, i dobro i loše. Mi pričamo o svemu, oko vaspitanja dece, škole, sistema,nastupa… Oko svega. Ćutanje je najveći problem u braku“, završava Vesna.

Bonus video:

10:32

JA SAM KARMIČKI PREDODREĐENA ZA DRAME! Jelena Karleuša za Espreso o BORBI sa PORODICOM i pokretanju BIZNISA!

(Espreso/Nova S)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.