VIKI SE OSVETILA DRUGARICI ZA ŠIKANIRANJE U DETINJSTVU: Otkrila kakvu užasnu stvar joj je uradila!
Viki Miljković, Foto: Damir Dervišagić

hit

VIKI SE OSVETILA DRUGARICI ZA ŠIKANIRANJE U DETINJSTVU: Otkrila kakvu užasnu stvar joj je uradila!

Otkrila kakvu užasnu stvar joj je uradila

Objavljeno:

Viki Miljković koja je već tri decenije na estradnoj sceni uvek je isticala da nije konfliktna ličnost. Međutim kada je bila mlađa jedna devojčica iz komšiluka ju je odbacivala, nije želela da se druži sa njom i zbog toga joj se pevačica osvetila.

Viki Miljković
foto: Premijera/printscreen

Kada je imala svega pet godina i živela u Nišu, Viki nije bila prihvaćena od strane jedne devojčice iz komšiluka, te je rešila da joj priredi nezaboravno iznenađenje.

– U dvorištu su bila dva bureta u kojima je tata držao ribu jer je, između ostalog, išao na pecanje. I sad znate deca se plaše kad riba stoji u vodi ali onako mlati repom i mrda se. I onda sam ja tu devojčicu koja me je šikanirala pozvala kod mene, napunila buriće sa vodom i rekla da je to bazen a u jednu kadicu potrpam te ribe. I ja sam bila u buretu sa toplom vodom koja se grejala ceo dan, a njoj dam bure u koje sam tek sipala hladnu vodu. I ona kad se smrzla, izašla napolje, obukla majicu, a ja joj u nedra ubacim ribu. Htela je da svisne, a ja još zaključam kapiju da ne može da pobegne. Ali dobro, sve je to za decu, nestašluci i šale – ispričala je Viki svojevremeno u emisiji “Iz profila”, piše 24sedam.

Bonus video:

10:32

JA SAM KARMIČKI PREDODREĐENA ZA DRAME! Jelena Karleuša za Espreso o BORBI sa PORODICOM i pokretanju BIZNISA!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.