"BIO SAM UVREDLJIV PREMA LJUDIMA KOJE SAM VOLEO" Lane Gutović o svojim KAJANJIMA: Priznanja koja će se pamtiti!
Foto: Dado Đilas

tuga

"BIO SAM UVREDLJIV PREMA LJUDIMA KOJE SAM VOLEO" Lane Gutović o svojim KAJANJIMA: Priznanja koja će se pamtiti!

U jednom od poslednjih intervjua Lane Gutović je otkrio svoja velika kajanja.

Objavljeno:

Glumac Milan Lane Gutović preminuo je u 75. godini na Vojnomedicinskoj akademiji posle teške bolesti. Lane je poznat po mnogim istaknutim ulogama, ali publici je neretko odavao utisak zatvorenog i zahtevnog čoveka. Ipak oni koji ga poznaju tvrde da je privatno jako emotivan i nežan.

Lane Gutović
foto: Printscreen

- Zalažem se da budem nežan i dobar, sada mi ide više od ruke, a nekad sam bio grub, nekoliko puta se desilo. Kako godine idu i kako se sve više okrećemo da vidimo šta smo radili pre ovoga, u tom zbiru vidim da sam bio uvredljiv prema ljudima koje sam voleo, a nisam to želeo. Međutim, kada uvredim, nikad ne uradim to slučajno, to je namerno. Žao mi je što sam bio tako bahat zbog svojih godina, snage koju sam osećao u sebi i neke budućnosti u kojoj nisam video kraja. Mislio sam da sam večit i nepobediv ovakav, pravio sam se važan - rekao je on gostujući u emisiji “Balkanskom ulicom” na tv Nova S, i otkrio da se trudio da sačuva samo lepe uspomene:

- Trudim se da me sećanje vodi na prijatne trenutne i na ljude koji su ostavili trag u mom životu, tu ne mislim na ljude koji su uneli svojim ponašanjem u moj magacin velike sanduke razočaranja.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media