VELIKA LJUBAV VESNE ZMIJANAC JE BIO ZAVODNIK ESTRADNE SCENE!Posvetili su pesme jedno drugom,prekinuli su zbog ZLATE
Foto: Dragana Udovičić

niste znali!

VELIKA LJUBAV VESNE ZMIJANAC JE BIO ZAVODNIK ESTRADNE SCENE!Posvetili su pesme jedno drugom,prekinuli su zbog ZLATE

Pevačica retko priča o svom ljubavnom životu, a malo je onih koji znaju da je jedan pevač bio njena tiha patnja

Objavljeno:

Pevačica Vesna Zmijanac važi za jednu od najvećih zvezda jugoslovenske muzike, a danas živi neki drugačijim životom. Iako je toliko dugo na estradi, još uvek mogu da nas iznenade neke činjenice o njenom životu, a jedna od njih je da je jedan Vesnin kolega bio njena velika ljubav.

Na društvenim mrežama pojavila se fotografija koja otkriva tajnu ljubav Vesne Zmijanac, a iako retko govori o emotivnim partnerima, ona je svojevremeno otkrila da je bila ludo zaljubljena u Halida Muslimovića.

– Kada je Halid izdao album “Učini bar jedan pogrešan korak”, shvatila sam da je to pesma namenjena meni, nakon čega sam donela odluku da potražim drugog muškarca i da se udam. Posle toga sam Halidu posvetila pesmu “Nevera moja bio si ti” – ispričala je tada.

Priča se da je emotivnoj sreći ovog para presudila pevačeva zaljubljenost u koleginicu Zlatu Petrović, zbog čega je Vesna rešila da ga ostavi i krene dalje.

Kasnije, Halid je oženio bosansku pevačicu Adelisu Hodžić, dok je Vesna bila u braku sa Dragoljubom Aranđelovićem Kemišom, sadašnjim suprugom Zorice Brunclik.

Bonus video:

10:32

JA SAM KARMIČKI PREDODREĐENA ZA DRAME! Jelena Karleuša za Espreso o BORBI sa PORODICOM i pokretanju BIZNISA!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.