GIGA MORAVAC JE TOM SELEK, MACOLA JE ŠVARCENEGER, A VIOLETA...: Šta vi kažete na Espresov kasting za HOLIVUDSKI BOLJI ŽIVOT? (FOTO)
Foto: Espreso

Ovako bi to izgledalo

GIGA MORAVAC JE TOM SELEK, MACOLA JE ŠVARCENEGER, A VIOLETA...: Šta vi kažete na Espresov kasting za HOLIVUDSKI BOLJI ŽIVOT? (FOTO)

Malo smo se potrudili, i evo do čega smo došli...
Objavljeno:

Bolji život je verovatno najpopularnija serija koja je ikad snimljena na ovim prostorima. Osim Jugoslavije, gde je doživela status nacionalnog blaga, gledala se i u mnogim drugim zemljama sveta.

Da li ste se ipak pitali koji svetski glumci bi bili najbolji za uloge Gige, Eme, Bobe, Guze, Violete, Macole?

Mi smo se malo potrudili, i evo do čega smo došli...

Dragišu Popadića, popularnog Gigu Moravca, igrao bi Tom Selek, poznati brkati holivudski zavodnik. Obojicu, i Seleka i Marka Nikolića, karakterišu, osim gustih mustaša, i mačo imidž, sirova seksualnost i generalno dlakavost.

Emiliju Popadić (Svetlana Bojković), Giginu strogu i "poš" ženu, najbolje bi dočarala Meril Strip, koja je majstor za takve uloge. A i seks sa Tomom Selekom bi sigurno podigao svaki rejting.

Ulogu čuvenog "Guze", najstarijeg među decom Popadićima, dali smo Nikolasu Kejdžu. On ume da dočara te smušene, nenametljive i boring likove, u kojima odjednom ume da se probudi neki đavo. Baš kao i originalni Boris Komnenić.

Najpopularnijeg među svim likovima iz Boljeg života, čuvenog Bobu Popadića, umesto Dragana Bjelogrlića igrao bi Majkl Džej Foks, poznat kao američka verzija Bobe Popadića - buntovni tinejdžer kojeg na kraju vole i klinci i matorci.

Zanosnu Violetu (Lidija Vukičević), seks simbol serije, igrala bi podjednako drusna i kovrdžava Endi MekDauel, koja fizički najviše podseća na ćerku u familiji Popadić.

Ujka Kostu, umesto nenadmašnog Predraga Lakovića, igrao bi legendarni Kirk Daglas (100). Jer jedino Kirk Daglas to može, realno.

Ko može da zameni Batu Živojinovića u ulozi Macole? Jasno je ovde - jedino Arnold Švarceneger. Asta la vista, bre!

Fizički najsličniji Josifu Tatiću, koji je igrao Jataganjca, je superstar Stiven Sigal. Pa sad zamislite Jataganjca koji ide unaokolo i lomi zglobove kad ga iznerviraju.

Opasnog nastavnika Terminatora, koja u seriji igra Voja Brajović, svakako bi morao da igra podjednako blesavi Džon Tortaro.

Ej, Koko, Koko... Najbolja zamena za Jelicu Sretenović bila bi Rene Zelveger, bucmasta polu-zavodnica sa fatalnim detaljom koji bi privukao Nikolasa Kejdža.

Lik čuvenog Kurčubića (Ivan Bekjarev) prema našoj proceni najbolje bi dočarao glumac kao što je Kevin Spejsi. Mogao bi Kevin to da iznese.

Realno, Ljubišu Brankovića (legendarni Miodrag Petrović Čkalja) može da odglumi jedino Stiv Bjuskemi. Ovde smo se najbrže složili svi u redakciji.

Idealni uvek bolesni Uskoković (Dušan Poček) je Dominik Kjaneze, uvek bolesni Korado Soprano iz Sopranovih. A liče, je l da?

Zavodnika Ivu Lukšića (Aljoša Vučković) igrao bi zavodnik Metju Mekonahi. Verovatno bi mu i dalmatinski naglasak išao bolje nego Aljoši, da budemo iskreni.

Ulogu gabaritne, opasne i lajave Živadinke (Radmila Savićević) podarili smo isto takvoj Kvin Latifi. Ključne reči: da zna da se dernja. A Latifa to može.

Za ulogu Dare (Gorica Popović), koja je tradicionalnim balkanskim šarmom začarala Gigu Moravca, odabrali smo Kim Bejsinger. Bila bi to izazovna uloga za nju, priznajemo, valjda bi uspela.

Najbolja riba u seriji, realno, fatalna Nina Andrejević (Sonja Savić) mogla je da bude samo i jedino Sofija Vergara, kraljica muških snova.

Na kraju, nespretni i smešni Majković (Taško Načić) bi najbolje bio odglumljen kad bi ga glumio Džon Gudmen, šaramantni gospodin sa viškom kilograma.

(P. M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.