ZBOG NJEGA SADA SVI PLEŠU UZ CRNO NA BELO! Irfan se prvi put oglasio i otkrio šta mu je Viki Miljković rekla
Foto: Ana Paunković, Privatna arhiva

espreso saznaje

ZBOG NJEGA SADA SVI PLEŠU UZ CRNO NA BELO! Irfan se prvi put oglasio i otkrio šta mu je Viki Miljković rekla

Malo ko je očekivao takve reakcije.

Objavljeno: 17:43h

Pesma "Crno na belo" ovog leta je napravila pravi haos na muzičkoj sceni, a sve je krenulo od mladog Irfana Salkovića, koji je na jednoj privatnoj žurki zajedno sa svojim prijateljima izveo koreografiju koju danas "skidaju" i mnoge javne ličnosti kao što su Milica Todorović, Vesna Đogani, Teodora Džehverović i mnogi drugi. Ali ne samo javne ličnosti. Bukvalno na stotine snimaka svakodnevno osvane na društvenim mrežama kako sada neko drugo društvo pokušava da skine plesne pokrete koje je Irfan izveo na tom prvom snimku.

Espreso.rs je prvi došao do Irfana, koji je preko noći postao zvezda na društvenim mrežama.

I na početku smo ga pitali da li je očekivao da će njegova koreografija izazvati takav haos ovog leta.

– Haos koji je nastao nismo očekivali jer smo, sada već poznati video, snimili čisto da nam ostane neka uspomena sa letovanja. Izuzetno nam je drago što je nas snimak izazvao pozitivne reakcije i što smo pesmu "Crno na belo" nakon 18 godina vratili na top listu - rekao je Irfan za Espreso.

Interesantno je da su u međuvremenu Irfan i Viki stupili u kontakt. I ne samo to. Oni su zajedno tu koreografiju izveli na jednom Violetinom nedavnom nastupu. – Imali smo tu čast da nas Viki Miljković pozove na svoj nastup, gde smo se upoznali i skupa otplesali koreografiju. Viki je oduševljena celokupnom situacijom i drago joj je što je region, kao i ona sama, prepoznala našu pozitivu koju smo preneli ljudima kroz snimak od tridesetak sekundi - rekao nam je Salković i za kraj razgovora poručio: – Iskoristio bih priliku da se ovim putem zahvalim Violeti i Tašketu, te Milene vama i vašem portalu koji je među prvima gurnuo ovaj "haos" u medije.

(Espreso/M.V.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.