SVI ZNAJU OCA IVE ŠTRLJIĆ, A NJENA MAJKA JE BILA PRELEPA BALERINA! Živeli u LJUBAVI, a onda je došao TEŽAK PERIOD
Foto: Printscreen Instagram

prelepo!

SVI ZNAJU OCA IVE ŠTRLJIĆ, A NJENA MAJKA JE BILA PRELEPA BALERINA! Živeli u LJUBAVI, a onda je došao TEŽAK PERIOD

Glumica je pokazala kako su njeni roditelji izgledali u mladosti

Objavljeno: 09:42h

Glumica Iva Štrljić ponosna je što je ime stekla sopstvenim trudom i talentom iako deci sa poznatim prezimenom nikada nije lako da to postignu.

Njen dar ne bi trebalo nikoga da čudi budući da dolazi iz umetničke porodice, od oca Milana Štrljića, koji je poznat jugoslovenski glumac i majke Slavice, koja se uspešno bavila baletom.

Njih voje razveli su se u razvojnim godinama poznate glumice, ali ona neguje samo lepe uspomene na detinjstvo što povremeno podeli sa svojim pratiocima na društvenim mrežama.

- Moji roditelji. Njihova mladost. Jedna porodica u svojoj čistoj, najsnažnijoj fazi. Spremna da se raduje, putuje, zgrće uspehe, slavi, ode na nedeljni ručak, da se smeje baš ovako kao na klupi na Kališu pred fotoreporterom nekih starih novina, jednom davno…Ima toliko toga lepog i dirljivog na ovoj fotografiji. Neko će reći – šta je tu dirljivo, dvoje mladih ljudi sede sa veselim detetom koje ih grli i tu ima samo divnog… Neko će reći… A mi, deca razvedenih roditelja, mi ćemo vrlo jasno videti to dirljivo – napisala je Iva pored jedne stare fotografije sa roditeljima.

Bonus video:

14:13

Espreso Intervju - Ceca

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.