NAPUNILA 34 GODINE A IZGLEDA KAO DEVOJČICA: Prelepa Dragana Kosjerina otkrila tajnu njene lepote! (FOTO)
Dragana Kosjerina, Foto: Dragan Kadić

divna

NAPUNILA 34 GODINE A IZGLEDA KAO DEVOJČICA: Prelepa Dragana Kosjerina otkrila tajnu njene lepote! (FOTO)

Voditeljka ostavlja bez daha svojom pojavom

Objavljeno: 20:54h

Dragana Kosjerina već godinama važi za jednu od najlepših voditeljki kod nas, a prepoznatljiva je po svojoj prirodnoj lepoti.

Dragana Kosjerina
foto: Dragan Kadić

Iako o njenom pirivatnom životu ne znamo mnogo, voditeljka je otkrila odakle crpi toliku samouverenost u poslu.

“Samopouzdanje u poslu crpim iz znanja i iz iskustva kog, na sreću, imam dovoljno. Kontinuirano radim na tome, za sve emisije se pripremam kao da sam početnik, sa jednakim žarom”, istakla je ona.

“Volim što sam pravična i iskrena, zahvalna sam porodici na dobrom vaspitanju i što su me učili šta je dobra mera. Svi imaju dane kada požele da promene toliko toga, u sebi i na sebi. Međutim, važno je da povremeno pokušate da “odmerite” sebe i zapitate se: Da li bih osobu kao što sam ja sebi poželeo za prijatelja? Odgovor će vam reći na čemu treba da poradite”, kaže voditeljka.

Jednom prilikom si priznala da ti je dugo smetalo što su te neki svodili samo na “izgled”. Kada ti je lepota bila najveći teret, a u kojm situacijama prednost?

“Prirodno je da čovek poželi da se primeti uloženi trud i poslovni rezultati. Dočekala sam prave profesionalne komplimente, one koji se ne tiču moje frizure, haljine, figure ili šminke. Odavno ne čeznem za njima. Ne volim da govorim o lepoti kao teretu. Niti mislim da je put lepih žena nužno teži. Svaki čovek sa sobom nosi svoje breme i izazove”, rekla je Dragana.

Kako jačaš imunitet hranom, koje namirnice su obavezne na tvom meniju?

“Dan počinjem kurkuma limunadom sa svežim đumbirom, dodam često i malo cimeta. Pažljivo uzimam suplemente, ne mislim da treba da ih biramo na svoju ruku. Trudim se da jedem zdravu hranu, dovoljno povrća i voća. Izbegavam gluten i mlečne proizvode, kontrolisano unosim crveno meso. Ne volim radikalne dijete i ne verujem u njih. Umerenost i raznovrsnost”, kaže Kosjerina.

Na koji način održavaš formu, koje vežbe su ključ tvoje savršene linije?

“Nekad sam trenirala “sezonski” ili za određenu priliku. Sada sam usvojila redovnu fizičku aktivnost kao životni stil i uživam u tome. Dva do tri puta nedeljno treniram reformer pilates, koji svima od srca preporučujem, jer je odličan za funkcionalnost tela. Radim jogu, povremeno trčim i redovno šetam”, rekla je ona.

Bonus video:

14:13

Espreso Intervju - Ceca

(Espreso/Stil)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.