PRELEPA LJUBAVNA PRIČA: Ovako su se ZAVOLELI Vojin Ćetković i Sloboda Mićalović! (FOTO)
Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković, Foto: Dragana Udovičić

skladan par

PRELEPA LJUBAVNA PRIČA: Ovako su se ZAVOLELI Vojin Ćetković i Sloboda Mićalović! (FOTO)

Glumci dugi niz godina uživaju u skladnom braku

Objavljeno:

Glumica Sloboda Mićalović danas proslavlja jubilarni 40. Rođendan, a putem Instagrama podelila je jednostavnu poruku kojom je obeležila ovaj dan.

Sloboda Mićalović
foto: Marina Lopičić

– Krštenica kaže – danas 40. rođendan! Zahvalna na svemu, idemo dalje – navela je Mićalovićeva uz video snimak na kojem uživa na ljuljašci.

Sloboda važi za jednu od najtalentovanijih glumica na našim prostorima, a veliku pažnju godinama privlači i njena ljubav sa kolegom Vojinom Ćetkovićem.

Oni godinama uživaju u skladnom braku, a priča o tome kako su se zavoleli je prilično neobična.

Naime, Sloboda i upoznali su se na snimanju filma “Zona Zamfirova”, a malo ko je pomislio da će se među njima dogoditi varnice jer su tada oboje imali partnere. Poznanstvo iz “Zone” pretvorilo se tokom snimanja drugog zajedničkog filma “Pljačka Trećeg rajha” u blisko prijateljstvo. Nedugo zatim oboje su se razišli od svojih partnera, a jedne letnje noći 2004. godine su počeli svoju ljubavnu romansu, koju su krunisali brakom.

-Sećam se prvog trenutka kada sam je ugledao, snimali smo ‘Zonu Zamfirovu’, a ona je bila studentkinja. Nikada na taj način nisam gledao studentkinje, naročito jer su većina njih bile klinke. Prošlo je nekoliko dana snimanja, pozvao me je snimatelj da dođem da pogledam nešto. Video sam je kao neko ko će verovatno da snima, nisam je posmatrao kao lepa je ili na neki drugi način. Tada sam je prvi put zapazio. Ne mogu da kažem da je bila prvi put oduševljena kada me je videla, ali se smekšala – prisetio se Vojin jednom prilikom prvih varnica među njima.

Bonus video:

14:13

Espreso Intervju - Ceca

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.