ANTIVAKSERKA NAPALA FRONTMENA PARTIBREJKERSA: On je BRUTALNO spustio odgovorom! (FOTO)
Partibrejkers, Foto: Stefan Jokić

odbrusio

ANTIVAKSERKA NAPALA FRONTMENA PARTIBREJKERSA: On je BRUTALNO spustio odgovorom! (FOTO)

- Ako je ipak potreban test, onda od te slobode nema ništa! Je li tako, Cane? A što se testa tiče, ovo je test za sve. Ponekad se pitam kako bi se danas ponašali članovi benda EKV - pitala je Caneta gospođa.

Objavljeno:

Društvenim mrežama se širi konverzacija s Facebook stranice popularne grupe Partibrejkers.

Naime, frontmen beogradskih rokera Zoran Kostić Cane pozvao je fanove na njihov koncert, a ispod ga je prozvala jedna antivakserka.

- Ako je ipak potreban test, onda od te slobode nema ništa! Je li tako, Cane? A što se testa tiče, ovo je test za sve. Ponekad se pitam kako bi se danas ponašali članovi benda EKV. Nekako ne mogu da zamislim da se Milan i Magi pretvaraju da su ludi za svime što se događa u svetu, ovim hororom i totalitarizmom. Da li bi podigli glas i pokazali slobodni duh? Nikada nećemo saznati. Kad smo mladi svi smo ludi, ali nekako se s vremenom ono među nogama počne smanjivati. Ko god to ima u zrelim godinama, kralj je. Uz sve te maske, maske zapravo žestoko padaju. Zato me baš zanima postoje li uslovi ili ne? Ako postoje, pozdrav zdravo i to je to - napisala je Canetu nezadovoljna žena protiv vakcinacije i dobila kratak i jasan odgovor.

Partibrejkers
foto: Facebook printscreen

"Kakve gluposti pišete", bio je odgovor Partibrejkersa koji je nasmejao njihove fanove. "Kakva su oni gospoda", "Ma neka joj je rekao", "Umirem od smeha, kraljevski" - samo su neke od reakcija ljudi.

Bonus video:

14:13

Espreso Intervju - Ceca

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.