ZA BEKUTU NEMA ZIME! IMA PO DVA KONCERTA DNEVNO: Osvojila je OVU sezonu!
Ana Bekuta, Foto: Printscreen

svaka čast

ZA BEKUTU NEMA ZIME! IMA PO DVA KONCERTA DNEVNO: Osvojila je OVU sezonu!

Ima po dva koncerta dnevno!

Objavljeno:

Pevačica Ana Bekuta sinoć je napravila ludu žurku u Brusu, nadomak Kopaonika, a pratnja joj je bio unuk Branko koji se postarao da sve prođe u najboljem redu i da baka Ani ne fali ništa.

Ana Bekuta
foto: RTV Pink printscreen

Ono što je bilo specifično za ovaj nastup jeste rekordan broj posetilaca, kako kažu organizatori, a to sve zahvaljujući Ani i njenom pulenu Strahinji Živanoviću, inače stanovniku ovog mesta, koji je dogurao do polufinala najpopularnijeg muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“.

Bekuti je bilo veoma drago kada je čula ovu informaciju, bez obzira na to što nije mogla da sakrije umor zbog velikog obima posla koji ju je sačekao ovog leta.

„Radim deset koncerata nedeljno, verovali ili ne. Nekad po dva dnevno, ali ja nisam žena koja se hvali tim stvarima. Uželela sam se pesama i publike tako da neka ovo bude leto za pamćenje“, rekla je članica žirija “Zvezde Granda“.

Na sceni u Brusu publika je, kako Strahinji, tako i Ani priredila fanstastičan doček, a nakon mnogo izvedenih pesama, ovaj dvojac ukrstio je glasove pa otpevao jedan od najpoznatijih dueta ikada “Treba vremena“.

Bonus video:

05:00

ESPRESO INTERVJU: Darko Lazić

(Espreso/Grandonline)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.