DA JE TORBA, BILA BI TAJ MODEL! BOGATA NASLEDNICA TU TITULU PONOSNO DOKAZUJE: Iskeširala 65.000€ za OVO!
Paris Hilton, Foto: Profimedia

LUKSUZ

DA JE TORBA, BILA BI TAJ MODEL! BOGATA NASLEDNICA TU TITULU PONOSNO DOKAZUJE: Iskeširala 65.000€ za OVO!

- Volim Hermes i volim ovu torbu. Da sam torba, ovo bih bila ja - rekla je tada bogata naslednica

Objavljeno:

Bogata naslednica Paris Hilton jednom prilikom prošetala je svoj "najveći luksuz", a to je ružičasta Hermes Birkin torba prekrivena kristalima dizajnirana po njenom zahtevu, zbog čega se tada našla na meti kritika.

- Moj najveći luksuz je Birkin torba po meri. Volim Hermes i volim ovu torbu. Da sam torba, ovo bih bila ja - rekla je tada bogata naslednica.

Torba je prekrivena sa više od 60.000 Svarovski kristala, a iako je rekla da se ne seća koliko ju je to zadovoljstvo koštalo, vrednost torbe procenjena je na 65.000 dolara, kada ju je kupila 2018.godine, piše Pagesix.

Paris je ostala bez ove torbice kada je grupa tinejdžera, poznata kao "Bling prsten", opljačkala i odnela joj 20 dragocenih Birkin torbi, 2008. godine.

- Otkako je "Bling prsten" provalio u moju kuću i ukrao moju kolekciju Birkin, tražila sam ovu retku Birkin - rekla je ona tada dodajući da je našla adekvatnu zamenu.

Paris Hilton
foto: Profimedia

Podsetimo, Paris je navodno u drugom je stanju i čeka prvo dete sa verenikom, Karterom Reumom (40), koji je početkom ove godine otkrio da je njegova verenica bila na vantelesnoj oplodnji.

Kako je rekla u jednom intervjuu, za vantelesnu oplodnju se odlučila kako bi osigurala da dobije blizance - devojčicu i dečaka. Ona se do sada nije oglašavala ovim povodom.

Bonus video:

04:18

ESPRESO INTERVJU: Sandra Afrika

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.