FOTOGRAFIJA SA VENČANJA STARA TRI DECENIJE! Doris Dragović je zbog NJEGA napustila karijeru! (FOTO)
Foto: Printscreen: Youtube/Doris Dragojević

UDALA SE ZA VATERPOLISTU!

FOTOGRAFIJA SA VENČANJA STARA TRI DECENIJE! Doris Dragović je zbog NJEGA napustila karijeru! (FOTO)

Posvetila se porodici i povukla iz medija!

Objavljeno:

Muž Doris Dragović, Mario Budimir nekada je bio kapiten splitskog Jadrana, vaterpolista koji je svoj tim vodio do evropskih titula. Njihova ljubavna priča počela je 1989. godine a traje i danas.

Kako je nekadašnji vaterpolista jednom prilikom otkrio za medije, sve je počelo kada je na jednoj plaži u Splitu ugledao damu neverovatnog držanja. Odmah ga je razoružala. Bila je to Doris Dragović.

Doris Dragović
foto: Printscreen

- Ne sećam se ničega jer sam bila u nesvesti. Od njegovog pogleda - rekla je kroz osmeh za hrvatske medije Doris.

Godinu dana kasnije, na venčanju u Splitu, jedno drugom zarekli su se na večnu ljubav, koja i danas traje.

Fotografije sa njihovog venčanja retke su, ipak, jedna ovih dana kruži društvenim mrežama i to sa naslovne strane hrvatskog nedeljnika "TOP".

Doris i Mario bili su presrećni što se venčavaju i ludi od ljubavi. Godinu dana kasnije dobili su sina Bornu, a Doris je odlučila da se distancira od scene, bar na neko vreme i posveti se svojoj porodici.

Ipak, njena slava nije pala u zaborav zbog velikih hitova, koje je do tada već snimala, a Doris nikada nije prestala da se punog srca bavi muzikom. Ipak, njena odluka da se povuče iz medija i posveti mužu i sinu ostala je neopoziva do danas.

Iako o svom braku govori retko, jednom prilikom otkrila je da je njen muž Mario njena najveća podrška u životu:

- Moj je suprug moj vetar u leđa. Uvek mi je savetnik, ima jedinstvenu intuiciju i ogromnu ljubav. On je autoritet u mom životu upravo zato što mi daruje, osim beskrajne ljubavi, prijateljstvo, savet i snagu. Verujem da su upravo to čarobni sastojci svakog braka koji želi trajati - rekla je o Mariu Doris.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.