DRAGANA MIRKOVIĆ O PRIJATELJIMA SA ESTRADE! "Samo Brena i ja možemo da živimo od stare slave"!
Foto: instagramscreen

očekivalo se!

DRAGANA MIRKOVIĆ O PRIJATELJIMA SA ESTRADE! "Samo Brena i ja možemo da živimo od stare slave"!

Dragana Mirković kaže da na našoj estradi samo ona i Lepa Brena mogu dobro da žive od stare slave.

Objavljeno:

Dragani laska kada je proglašavaju za najbogatiju pevačicu i veruje da to ne izaziva zavist njenih kolega. - Znam da me stavljaju na prvo mesto najbogatijih poznatih ličnosti sa ovih prostora. Nadam se da to kod kolega ne izaziva ljubomoru, barem je ja nikada nisam osetila. Svako treba da se raduje tuđem uspehu. Moj muž Toni i ja volimo da pomažemo drugima, i kad god je nekom nešto trebalo, uvek smo bili tu.

Dragana Mirković
foto: Damir Dervišagić

Ipak, na estradi nemate mnogo prijatelja? - Najviše se čujem sa Čolom i Brenom. Nju sam prošle godine srela na odmoru u Monte Karlu. Provele smo zajedno dvadesetak dana i bilo nam je divno. Posle toliko godina imale smo vremena da pričamo o životu i evociramo drage uspomene. Realno, na našoj estradi samo Brena i ja možemo da živimo od stare slave i hitova. Ne moramo više ništa da radimo, niti da snimamo. Međutim, ja volim povremeno da iznenadim publiku nekom novom pesmom i spotom. Posle godinu i po dana pauze zbog korone sutra se vraćate nastupima. - U Kragujevcu nisam nastupala čak 25 godina, tako da nestrpljivo očekujem publiku. Biće to jedno prelepo veče i divno druženje. Posle tog nastupa krećem na veliku letnju turneju, koju sam nazvala po svojoj pesmi "Dolaze nam bolji dani".

Dragana Mirković
foto: Dragana Udovičić

Šta radi vaš veliki prijatelj Žan-Klod van Dam? - Trenutno je sa mojim suprugom u Parizu. Zajedno su bili na premijeri Van Damovog filma u Parizu, a ja zbog obaveza nisam mogla da im se pridružim. On je ogromna zvezda, ali i divan čovek, koji čvrsto stoji s obe noge na zemlji. Toni mu je nedavno pokazao moj film "Slatko od snova" i baš mu se dopao. Ja se više družim s njegovom ženom Gledis. Možemo li Van Dama uskoro da očekujemo u Srbiji? - Kako da ne! Čekam da se smiri ova situacija sa koronom, pa ću ga dovesti. Jedino se plašim da bi ovde nastala pomama za njim, da bi ga paparaci jurili po gradu, a toga mu je preko glave.

Bonus video:

06:56

ESPRESO INTERVJU: Sloba Radanovic

(Espreso/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.