LJUBAVNA PRIČA KO SA FILMA! Videli su se jednom u prolazu a onda ponovo sreli na SAHRANI zajedničkog prijatelja!
Foto: Instagram/baneopacic

sudbina!

LJUBAVNA PRIČA KO SA FILMA! Videli su se jednom u prolazu a onda ponovo sreli na SAHRANI zajedničkog prijatelja!

Iza njihove velike ljubavi krije se zanimljiva priča koja se može uporediti sa onima koje smo viđali samo u holivudskim filmovima

Objavljeno:

Jedan od naših najpopularnijih kompozitora i tekstopisaca, Bane Opačić, zaslužan je za brojne hitove nekih od naših najpopularnijih pevača, a malo je poznato da je većina njegovih pesama inspirisana njegovom suprugom.

Naime, Bane je već duži niz godina u srećnom braku sa Marinom Pekić, a u razgovoru za medije često ističe da je ona njegova najveća podrška i životni oslonac. Ipak, ono što mnogi nisu znali jeste da se iza njihove velike ljubavi krije zanimljiva priča koja se može uporediti sa onima koje smo viđali samo u holivudskim filmovima!

Ljubav između Marine i Baneta rodila se na prvi pogled, ali prošle su godine dok ih sudbina ponovo nije spojila.

Naime, Bane je pre više od jedne decenije na jednom nastupu u prolazu primetio nepoznatu devojku, koja je na njega ostavila takav utisak da misli o njoj nisu prestajale da ga “proganjaju”. Inspirisan njom napisao je pesmu “Nina”, a kako je jednom prilikom objasnio, dodelio joj je izmišljeno ime, ali i sve najlepše osobine:

– Ime sam joj izmislio i zapisao ga u pesmu, presadio joj svoj karakter, stvari koje kod sebe volim i obrisao gomilu mana koje imam. Oči i pogled sam joj pozajmio da je lakše prepoznam, a telo joj bezobrazno zamislio savršeno. Sve sam to napravio i samo čekao da je zaslužim… I nije mi došla takva – došla je puno bolja – podelio je jednom prilikom Bane sa prijateljima na društvenim mrežama.

Ipak, nekoliko godina kasnije sudbina je umešala prste i priredila im susret. Iako je povod njihovog susreta bio tužan, ljubav između njih rodila se odmah.

Naime, Banetov, ali i Marinin veliki prijatelj bio je pevač Darko Radovanović, koji je tragično nastradao 2011. godine. Marina je upravo od njega često slušala lepe reči o Banetu, a nakon pevačeve tragične smrti poželela je da upozna čoveka o kom je toliko slušala.

– Godinama sam od prijatelja Darka Radovanovića, koji, nažalost, više nije sa nama, slušala “Bane je isto to rekao”. Kada nas je Darko napustio, htela sam da upoznam čoveka o kome sam toliko znala, da zajedno oživimo uspomenu na Darka. Kada smo se prvi put sreli, zagrlili smo se kao stari prijatelji. I to je bio On. Ja ga nikad nisam upoznala. Ja sam ga prepoznala – izjavila je Marina jednom prilikom.

Velika ljubav između Marine i Baneta krunisana je brakom 2013. godine.

Bonus video:

05:00

ESPRESO INTERVJU: Darko Lazić

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.