TRAGIČNA SMRT ZVEZDE SERIJE "ŽENE SA DEDINJA": Zbog njene bolesti je prekinuto snimanje, preminula je za 10 meseci!
Foto: Printscreen

tuga!

TRAGIČNA SMRT ZVEZDE SERIJE "ŽENE SA DEDINJA": Zbog njene bolesti je prekinuto snimanje, preminula je za 10 meseci!

Pretužno

Objavljeno:

Irena Mičijević, udata Rodić, srpska glumica, koja je diplomirala na Fakultetu dramskih umetnosti, svoju rodnu zemlju napustila je kada je u bivšoj Jugoslaviji počeo rat. Deset godina živela je u Španiji, a potom se sa suprugom Sinišom Rodićem i ćerkom Kirom preselila u London.

Prepoznatljiva domaćoj publici ostala je po ulozi Klare u hit seriji "Žene sa Dedinja", koja je bila njeno prvo ostvarenje posle duge glumačke pauze, koju je napravila zbog života u inostranstvu. A kada je domaća publika sa oduševljenjem prihvatila i taman kada smo se nadali da ćemo je češće gledati, desila se tragedija.

Irena Mičijević
foto: Printscreen

Kuma Branke Katić i zvezda serije "Žene sa Dedinja" saznala je strašne vesti, da boluje od raka limfnih žlezdi. Kada je to čula, odlučila je da se sa porodicom preseli u Srbiju, jer je želela da u svojoj zemlji proživi poslednje dane.

Deset meseci trajala je njena borba za život, a onda je 10. septembra 2017. godine istu izgubila. Od nje su se dirljivim rečima oprostile brojne kolege, a u srcima porodice, i bliskih prijatelja, svojom divnom prirodom ostavila je neizbrisiv trag.

Bonus video:

05:00

ESPRESO INTERVJU: Darko Lazić

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.