UNUKA ANE BEKUTE OBUKLA PEVAČICINU HALJINU: Izgleda brutalno dobro, ista Ana iz mlađih dana!
Foto: Printscreen

opa

UNUKA ANE BEKUTE OBUKLA PEVAČICINU HALJINU: Izgleda brutalno dobro, ista Ana iz mlađih dana!

A onda je Bekuta u objavi napisala zašto nam njena unuka toliko izgleda kao ona

Objavljeno:

Popularna pevačica i članica žirija Ana Bekuta iznenadila je svoje fanove serijom predivnih fotografija na kojima se nalazi njena unuka Sonja. Slike je objavila na društvenoj mreži Instagram i legendarna folklerka nije krila koliko se ponosi na svoju naslednicu. Neverovatno je koliko Sonja liči na svoju baku, ne samo po izgledu nego i damskim manirima. Sličnost između Ane i Sonje je postojala iz još jednog razloga koji je pevačica otkrila naknadno.

Naime, Sonja je bila slikana na terasi, obučena u crnu, usku haljinu, sa dubokim izrezom i doziranim dekolteom. Oko vrata je nosila diskretnu srebrnu ogrlicu, a pošto joj je kosa bila podignuta, njen vrat i grudi su došli do izražaja, dok je uska haljina pokazala njenu vitku figuru. Na licu je imala diskretnu i blagu šminku.

A onda je Bekuta u objavi napisala zašto nam njena unuka toliko izgleda kao ona.

- Dragi Instagrame - znate da nisam patetična baka svojim unucima, ali... Moja unuka Sonja je obukla moju haljinu koja je starija od nje (i svih vas) i ja sam večeras zbog te sitnice najsrećnija baka ovog sveta. Ljubi te baka, lepotice moja, uživaj u svojoj mladosti i lepoti, baka će se truditi da ti u nasleđe ostavi mnogo sitnica da ti ulepšaju veče, dan i živo - napisla je Bekuta.

Inače, iako su mnogi očekivali da će Sonja krenuti stopama svoje bake i da će postati pevačica, ona studira psihologiju i završila je kurs šminkanja. Poznato je da ona pored toga što ulepšava takmičare, unuka često šminka Bekutu za nastupe i televizijska gostovanja.

Bonus video:

02:47

POČEO KONCERT RIBLJE ČORBE U ČAST ALEKSIĆA! Bora Đorđević obratio se publici na TAŠU: Hvala što ste došli, pevaćemo Mišine pesme!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.