ESTRADNJACI RADE SVE KAKO BI DOBILI BAKŠIŠ: Skidali se, visili sa drveta, glumili slepe miševe!
Foto: printscreen

hit

ESTRADNJACI RADE SVE KAKO BI DOBILI BAKŠIŠ: Skidali se, visili sa drveta, glumili slepe miševe!

Ona je poznata po dobroj atmosferi, a često ističe da se ne stidi ni jednog mesta na kom je pevala

Objavljeno:

Poznato je da estradne zvezde najviše novca zarađuju na privatnim veseljima, posebno na svadbama, krštenjima, proslavama punoletstava... Neki od njih za noć zarade i po nekoliko desetina hiljada evra.

Hteli oni to da priznaju ili ne, mnogi estradnjaci spremni su na sve kada je bakšiš u pitanju.

Upravo zbog bakšiša i bahanalija koje su se odigrale na jendoj privatnoj proslavi, popularni folker Radiša Trajković Đani ovih dana našao se u centru skandala. Snimak na kom Đani pije iz cipele dok ga gosti kite evrima izbio je u prvi plan i postao viralan.

Đani
foto: Printscreen

Pevačica Snežana Jovanović Šikica, najpoznatija je po hitu "Ala bi se šikicala" koji joj je i doneo popularnost, ali i ogromne zarade. Ona je poznata po dobroj atmosferi, a često ističe da se ne stidi ni jednog mesta na kom je pevala. Zarad bakšiša Šikica je jednom prilikom otkrila da je pevala i na drvetu i na kamionu, a od pesme po kojoj je dobila nadimak je sagradila čak tri kuće.

Pevačicu Dušicu Grabović su na nastupu u Cirihu pre dve godine gotovo svukli dok je pevala. Dušica zna da zaradi mnogo bakšiša, a u Cirihu je doživela neverovatan lom.

Sem muškaraca koje su je kitili novcem, čak i skoro svukli haljinu, devojke su je opsedale, a jedna je otišla toliko daleko da je zavukla ruku ispod njene haljine.

Grabovićeva se pohvalila na Instagramu svojim nastupom uz komentar: "Ko kaže da me žene ne vole!"

Jedna od trenutno najpopularnijih mlađih pevačica, Tea Tairović, koja se ovog leta proslavila pesmom ''Hajde', takođe mnogo novca uzima pevajući na privatnim veseljima. Pevačica je ovog leta pored velikog hita, zadesio i porno skandal, sa kojim se odlično nosi. Nedavno je isplivao snimak gde pevačica zanosno meša kukovima i zgrće gomilu novca.

Tea Tairović
foto: Instagram

Jedan od najspektakularnijih dolazaka na jednu privatnu proslavu, upriličila je Ćana, koja je kamionom pristigla na svadbu i iznenadila mladence. Prve stihove Ćana je otpevala upravo iz kamiona, a nema sumnje da je zgrnula pozamašnu svotu novca.

Pevač narodne muzike Ljuba Aličić poznat je među estradnjacima zbog toga što zna da napravi dobar muzički štimung. Iz tog razloga Ljubu ćete retko videti u klubovima, ali je zato redovan zabavljač na svadbama i privatnim proslavama. Njega smo najviše viđali u situacijama kada ga gosti kite i zatrpavaju kešom. Najveći bakšiš koji je dobio bio je 25.000 evra i to za samo nekoliko minuta, prilikom pevanja na jednom rođendanu u Berlinu.

Ljuba Aličić
foto: ATA IMAGES

A jedan srpski pevač je prilikom zabavljanja gostiju na jednoj privatnoj proslavi nadmašio sve ludorije pevača zarad bakšiša. Naime, doneli su mu šipku i okašili naopačke, te je visio kao slepi miš dok je pevao.

Bonus video:

00:32

TRUBAČKA PRINCEZA ZABLISTALA NA GUČI: Drago mi je što sve više devojaka kreće mojim stopama!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.