CELA JAVNOST BESNA NA MILICU PAVLOVIĆ: Pevačica GOLIŠAVA pozirala i ludovala na mestu koje je SVETO!
Foto: Insatgram printscreen

AU

CELA JAVNOST BESNA NA MILICU PAVLOVIĆ: Pevačica GOLIŠAVA pozirala i ludovala na mestu koje je SVETO!

Na Jakšićevoj kuli na Kalemegdanu, nalazi se kosturnica branilaca Beograda. Zapravo, tu su sahranjeni posmrtni ostaci učesnika odbrane Beograda u Prvom svetskom ratu

Objavljeno:

Milica Pavlović proslavila je 30. rođendan, a zabavu je upriličila na Kalemegdanskoj tvrđavi. Međutim, zbog ovog poteza našla se na brutalnoj osudi publike

Na Jakšićevoj kuli na Kalemegdanu, nalazi se kosturnica branilaca Beograda. Zapravo, tu su sahranjeni posmrtni ostaci učesnika odbrane Beograda u Prvom svetskom ratu, odnosno tokom 1914. i 1915. godine, koji su nakon rata pronađeni na obalama Save i Dunava, kao i na Dorćolu. Sahranjeno je 3.529 identifikovanih i 1.074 neidentifikovana učesnika odbrane grada.

Upravo na Jakšićevoj kuli, pre 2 dana osvanula je provokativna fotografija Milice Pavlović u prirodnoj veličini koja je tokom slavlja maltene bila okačena na kulu.

1 / 4 Foto: Printscreen

Kada su u medijima osvanule fotografije sa proslave, društvene mreže su se usijale. Svi su počeli da napadaju pevačicu smatrajući ovakav sramni potez u najmanju ruku degutantnim i neprimerenim, a strasti se i dalje ne smiruju.

Iako je napunila 30, pevačica je rekla da ne žuri da se uda i zasnuje porodicu.

Bonus video:

05:00

ESPRESO INTERVJU: Darko Lazić

(Espreso / Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.