ONA TVRDI DA JE ZOLA U ORGANIZOVANOM KRIMINALI: Govori da hoće namerno da UNIŠTI Miljanu, priča se da je sve PLAN!
Foto: Printscreen

ŠOK

ONA TVRDI DA JE ZOLA U ORGANIZOVANOM KRIMINALI: Govori da hoće namerno da UNIŠTI Miljanu, priča se da je sve PLAN!

- Bio sam u zatvoru u Nišu pre neki dan, ali šta da radim - priznao je Zola

Objavljeno:

U emisiju "Narod pita" uključila se gledateljka, pa počela da vređa Lazara Čolića Zolu, a onda je iznela detalje iz njegovog odnosa sa Miljanom Kulić.

- On je balvan, znam mu porodicu, on i njegov menadžer su tipovali Miljanu. Iskorišćava je zbog para, uzima joj pare, on je na*koman, svi ga u Derventi znaju, ja sam iz Bosne znam sve, on je Miljanu iskoristio, što se tiče zakona ona je zaštićena jer je luda, a on nije. Svi znamo da je uzimao od nje pare. Plakala sam šta si radio Miljani, ti psuješ njenu bolesnu majku, sram te bilo, znaš ti čija sam ja majka, nemoj da progovorim, ti si jedan organizovani kriminal - dodala je gledateljka.

Miljana Kulić
foto: Printscreen Instagram

- Bio sam u zatvoru u Nišu pre neki dan, ali šta da radim - priznao je Zola.

- Šta si ti preživeo, terao si Miljanu da se drogirate, vidi na šta ličiš, sram te bilo, vi samo tipujete Miljanu da joj uzimate pare, ja sam blizu Ovče, ti si tu u tom smeštaju, znam sve. Nije mi dobro kada vidim šta joj radiš, šta je večeras bilo? - pitala je gledateljka.

- Za moju majku je rekla da je najveća k**va i ja sam odgovarao pesmama i ona me gađala stolom, čašom i stolicom - rekao je Zola.

- Ti si njoj napravio tri deteta, ti si nju zlostavljao, ona je u zaštiti država, a ti si narkoman, jedan balvan - dodala je gledateljka pa dodala:

- Ona je prava majka, da mogu svašta bi ti uradila.

- Da li prava majka može da kocka i laže - pitao je Zola.

Zola, Zola i Janjuš
foto: Printscreen/jutjub

- Što nisi sekao drva tamo, što si došao u Beograd, moja familija je iz Dervente sve su mi rekli, ništa se ti ne brini, svi ćemo da pokrenemo da ideš u zatvor - rekla je, pa prekinula vezu gledateljka.

- Ja ljude hoću da saslušam ali kada mi neko kaže laž nakon ovakvog skandala, zamisli mozak te osobe. Majku sam pitao da li da joj pomognem, ona mi je rekla da nisam normalan. Ona ima svoju terapiju ali neće da pije redovno, ona mene kune, uvaljuje u probleme, piše na internetu u moje ime - završio je Zola u emisiji.

Bonus video:

00:12

NEVIĐEN SNIMAK SA ZAPADNE MORAVE: Avionom leteo na 5 metara od reke

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.