MEGA EKSKLUZIVNO: PITALI SMO VOJAŽA ONO ŠTO NIKO NIJE SMEO! Konačno otkrio ISTINU o Breskvičinoj pesmi i PREVARI
Foto: Aleksandra Čolić

samo za espreso

MEGA EKSKLUZIVNO: PITALI SMO VOJAŽA ONO ŠTO NIKO NIJE SMEO! Konačno otkrio ISTINU o Breskvičinoj pesmi i PREVARI

Sa Vojažom smo govorili o temama u susret još jednom Music Week Festivalu

Objavljeno: 12:47h
Lazar Stanušić

Ekipa našeg portala srela se sa Mihajlom Veruovićem - Vojažom, kako bismo proćaskali o aktuelnim temama.

Pevač će nastupati na Music Week Festivalu koji uskoro počinje i kaže da je vrlo uzbuđen zbog toga, te da je publici spremio nezaboravno iskustvo.

Želeli smo da razgovor bude potpuno otvoren, pa smo ga odmah pitali ono što njegovi fanovi već nedeljama komentarišu, zbog čega je promenio pravac muzike, te je iz romantičnih pesama došao do repa sa vrlo ekscentričnim tekstovima.

Vojaž
foto: Aleksandra Čolić

Pevač tvrdi da je publika takav tip muzike vrlo lepo prihvatila, te da je svaka od njegove 4 pesme koju je izbacio u poslednjih mesec dana odlično prošla sa preko 10.000.000 pregleda.

Vojaža smo pitali da li oseća odgovornost obzirom da ga nove generacije obožavaju.

"Dosta me raduje kada neko voli i poštuje moj rad. Drago mi je zbog toga, pa i osećam veliku odgovornost obzirom da sam izgradio veliku platformu za oglašavanje. Osećam jako veliku odgovornos prema svemu što izgovorim i uradim, svaki moj pogled nosi težinu tako da moram konstantno da pazim šta radim i kako radim zato što me prati dosta ljudi i želim da imaju jako lepu sliku o meni u tom nekom smislu da mogu i neku poruku da dobiju prihvatiljivu od mene."

Vojaža smo morali da pitamo i ono što niko nije smeo:

Vojaž
foto: Aleksandra Čolić

Čini se da su nakon Breskvičine pesme svi stali na njenu stranu, iako su nakon raskida simpatije išle pretežno ka tebi. Šta misliš zašto je to tako i da li ti smeta?

"Meni ne smeta ništa, ja muziku ne radim da bih sa nekim bio rivali ili da bih se uopšte takmičio sa nekim. U tom smislu ja nemam konkurenciju ako se ne takmičim, tako da ja nisam u takmičenju ako muziku radim sam za sebe, to sad zauzimanje strana i generalno tih stvari to su stvarno dečije priče, nešto što ja ne bih ni da komentarišem. Sve što sam rekao, rekao sam najlepše o njoj nakon raskida, a i dalje ću nastaviti da pričam sve najlepše o njoj zato što je to devojka koja to stvarno zaslužuje, a te neke stvari koje je rekla u toj pesmi, na koju se javnost ukačila uopšte nisu tačne. Ja nju nikada nisam prevario, ti detalji nisu relevantni, ali ni o tome ne treba puni pričati jer je pesma dobra, dobro je prošla pre svega jer je dobra ne zato što je vezana za dramu i temu koja je u žiži javnosti."

A šta je Vojaž još ispričao samo za naš portal, možete pogledati u klipu ispod:

Bonus video:

00:15

SRPSKI REPER PAO SA BINE U CRNOJ GORI: Nući prekinuo NASTUP, hitno hospitalizovan, završio na RENDGENU! (VIDEO)

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.