ŠUŠKALO SE! SANDRA MELJNIČENKO JE PRE UDAJE BILA LUDO ZALJUBLJENA U NAŠEG MUZIČARA? Malo ko je znao za tu romansu!
Foto: Profimedia

opa!

ŠUŠKALO SE! SANDRA MELJNIČENKO JE PRE UDAJE BILA LUDO ZALJUBLJENA U NAŠEG MUZIČARA? Malo ko je znao za tu romansu!

Povezivali su je sa mngim muškarcima!

Objavljeno:

Dečko Sandre Meljničenko odavno nije referenca koja se pretražuje na guglu, jer ona je danas srećno udata za milijardera Andreja Meljničenka sa kojim ima dvoje dece. Ipak, malo je poznato da je neposredno pre udaje, Sandra, tada Nikolić, ludo volela ovog poznatog muzičara.

Atraktivna modelsica, pre udaje za ruskog bogataša Andreja, važila je za jednu od najpoželjnijih devojaka u Beogradu, pa ju je domaća javnost povezivala sa brojnim poznatim muškarcima, među kojima su i Marko Jarić i Jugoslav Karić.

Ipak, malo ko znao je za njenu romansu sa muzičarem, koga su žene devedesetih obožavale. Naime, Sandra je bila ludo zaljubljena u Petra Stupara, zvezdu kultne grupe "Tap 011".

Petar Stupar
foto: Printscreen

Mladi, uspešni i zaljubljeni, Petar i Sandra neko vreme bili su u vezi, ipak, život je za Sandru imao neke druge planove.

Sandra se nakon raskida udala za Andreja i danas ponosno nosi titulu najbogatije Srpkinje, dok se Petar nakon raskida zabavljao i sa Ksenijom Pajčin, iako se o toj romansi malo zna.

Danas je Petar uspešan bankar, razveo se 2011. godine, a kakav je njegov emotivni status danas, javnosti nije poznato. Ipak, sve češće je prisutan u medijima jer grupa "Tap 011" ponovo je na okupu i s vremena na vreme publiku obraduje novom pesmom, ili zajedničkim nastupom.

Bonus video:

04:18

ESPRESO INTERVJU: Sandra Afrika

(Espreso/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.