DŽEJEVA ANDRIJANA PROSLAVILA ROĐENDAN! Na slavlju zapevala ćerka pokojnog pevača, a tu je i BIVŠA ŽENA!
Foto: Instagram printscreen

opa!

DŽEJEVA ANDRIJANA PROSLAVILA ROĐENDAN! Na slavlju zapevala ćerka pokojnog pevača, a tu je i BIVŠA ŽENA!

Mislio se da su u lošim odnosima!

Objavljeno:

Žena koja je sa Ramadanovskim živela poslednjih 20 godina i kojoj je ostavio stan, emotivnom porukom rasplakala je goste, a suze nije krila kada je u njenu čast zapevala Džejeva ćerka Marija.

Andrijana Tomanić javnosti je postala poznata nakon smrti pevača Džeja Ramadanovskog kada se saznalo da mu je bila veliki oslonac i to poslednjih 20 godina. Živeli su zajedno na Dorćolu, a ona je bila ta koja ga je zatekla u besvesnom stanju tog kobnog dana.

Da ju je prihvatila njegova porodica bilo je više nego jasno kada se njeno ime našlo među ožalošćenima na umrlici, a da zle krvi među njima nema ni nakon smrti pevača i njegove želje da ona ostane u stanu na Dorćolu potvrđuju najnovije fotografije.

Naime, Andrijana je proslavila rođendan, kako kaže, prvi bez Džeja što joj je jako teško palo, ali prijatelji kažu da je slavlje napravila jer zna da bi on to tako želeo. Ipak, govor koji je održala i poruku koju je ostavila na stranici koju vodi nakon njegove smrti, rasplakali su mnoge. Uz fotografiju sa prošlogdišnjeg rođendana na kojoj je sa njim i njegovim unucima poručila je:

- Moj rođendan, a tebe sa nama nema. Nedostaješ" uz heštegove "jedan jedini neponovoljivi" i "zauvek u srcu".

Fotografije sa Andrijaninog intimnog slavlja podelila je i ćerka pokojnog pevača Marija, a njima se vidi da je među zvanicama bila i Džejeva supruga Nada, sa kojom je zakonski ostao venčan do smrti iako su godinama unazad bili razdvojeni.

Ove fotografije, kao dokaz da su Andijana i Nada u dobrim odnosima i posle smrti pevača oduševile su mnoge njihove prijatelje, ali i pratioce na društvenim mrežama koji nisu krili čuđenje pa su o tome otvoreno i pisali ispod objave Marije Ramadanovski.

"Neka je Andrijani sa srećom, lepo je što se poštujete", "Pa njih dve su u dobrim odnosima, pa to je divno", "Vi ste primer kako se poštuje nečija želja i nakon smrti"...samo su neki od komentara.

Bonus video:

06:56

ESPRESO INTERVJU: Sloba Radanovic

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.