PULA PRIZNALA SVE O ODNOSU SA VUK MOBOM: Tvrdi da im se nešto POKLOPILO!
Foto: Printscreen

šok

PULA PRIZNALA SVE O ODNOSU SA VUK MOBOM: Tvrdi da im se nešto POKLOPILO!

U početku mi je bilo malo neprijatno, nikako da se opustim, ali s vremenom sam se sve više opustila i shvatila da mi je sad prilika i da moram to iskoristiti

Objavljeno:

Paula Hublin pokušava da izvuče maksimum iz svog učešća u rijatiju "Zadruga", te zbog toga sve češće boravi u Beogradu, gde pokušava da se ostvari na novim projektima i da započne muzičku karijeru.

- Ja iz svega izvučem nešto dobro, tako da sam odlučila da "Zadrugu" pamtim samo po nekim dobrim stvarima, iako ih je bilo malo – započela je Paula kroz smeh.

Vuk Mob
foto: Printscreen Instagram

- Ja sam zbog toga i ušla, stvarno sam htela da se nekako probijam što se tiče muzike, plesa, svega toga zajedno, i ja sam u tome uspela. U početku mi je bilo malo neprijatno, nikako da se opustim, ali s vremenom sam se sve više opustila i shvatila da mi je sad prilika i da moram to iskoristiti – priča bivša zadrugarka, pa nastavlja:

- Mislim da nisam pokazala svoj maksimalni potencijal unutra, ali sad kad sam izašla imam priliku da pokažem još više i bolje, tako da radim na tome, trudim se i stvarno verujem da ću uspeti u tome, jer ja to želim i mogu – kaže Paula.

Kako joj je podršku na samom početku karijere pružio reper Vuk Mob, sa kojim je bivša zadrugarka veoma bliska, ako je suditi po objavama na društvenoj mreži Instagram, tako se i sve češće u medijima spekuliše o njihovom odnosu.

- On je stvarno jako dobar dečko, jako talentovan i sposoban. Baš je svoj, drugačiji od drugih, nekako smo se tu našli i energije su nam se poklopile. Snimili smo pesmu i spot, mi smo prijatelji, radimo i radićemo, napravićemo velike stvari i biće top – otkriva ona.

Paula se na samom kraju osvrnula i na svoj odnos sa Franom Pujasom, s kojim je imala i više nego turbulentan odnos tokom svog boravka u rijalitiju.

- Što se tiče njega, ne, nemam apsolutno nikakav kontakt sa njim, ali što se tiče načih zajedničkih prijatelja, pa da, čujem se sa par ljudi. Nemamo baš neko zajedničko društvo, jer se ja ne družim sa takvim ljudima s kojima se on druži, čujemo se, ali nikad o Franu, nisam upućena i ne zanima me – zaključila je Hublinova.

Bonus video:

04:18

ESPRESO INTERVJU: Sandra Afrika

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.