IZGLEDA SKROZ DRUGAČIJE! Ovo je sestra Jelene Đoković, ima PRELEPOG MUŽA! (FOTO)
Jelena Đoković, Foto: Printscreen

kakva razlika!

IZGLEDA SKROZ DRUGAČIJE! Ovo je sestra Jelene Đoković, ima PRELEPOG MUŽA! (FOTO)

Ova lepotica već nekoliko godina uživa u srećnom braku sa Budimirom Jovkovićem, koji je više nego zgodan muškarac

Objavljeno:

Jelena Đoković, supruga Novaka Đokovića, ima sestru Mariju Ristić.

Ova lepotica već nekoliko godina uživa u srećnom braku sa Budimirom Jovkovićem, koji je više nego zgodan muškarac.

Zanimljivo je i to da je Marija jedno vreme bila deo fondacije Novak Đoković, ali je potom odlučila da se posveti svom blogu koji obrađuje teme motivacije, različitosti, mode…

Sem toga, bavi se i fotografijom, a svoje radove objavljuje na društvenim mrežama i pomenutom blogu.

Inače, Jelena Đoković je nedavno u jednom intervjuu otvorila dušu i otkrila detalje iz svog privatnog života, poput onih da su joj mama i tata najveća podrška, a evo kako je tada pričala o njima.

– Najviše računa o meni vodi moj tata, i moja mama iz senke, da nema nje koja to sve podržava on ne bi mogao da bude uvek moja podrška. On je moj anđeo, melem za dušu, vodim ga svuda sa sobom, sve što ja teško shvatim on meni to napravi kao pesmu. Kada je Tara imala dva meseca, Novak je otišao na mesec dana u Australiju, ostala sam sama, bez ičije pomoći u Monaku, i zvala sam tada tatu i rekla kako ne mogu sve ovo sama. On je tada dao otkaz i došao. Od tog momenta pevamo dok se bavimo decom, objašnjava mi da ne mora sve da bude tako profesionalno, a ja sam sve ovo doživela previše profesionalno. Previše sam se unela u ulogu toga da sam žena nekog najboljeg u nečemu. Vrlo sam zahvalna na tome što sam ja Novakova životna partnerka i on je zahvalan. Ali sam mislila da moram da budem nešto posebno, a ne samo Jelena, a on me voli baš samo kao Jelenu – priznala je ona.

(Espreso / Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.