VOLI NOMADSKI ŽIVOT! GLUMICA SA ĆERKOM SPAVA POD VEDRIM NEBOM!
Foto: Instagram printscreen

AVANTURISTA!

VOLI NOMADSKI ŽIVOT! GLUMICA SA ĆERKOM SPAVA POD VEDRIM NEBOM!

Voli sve što ispada iz šablona klasičnog života!

Objavljeno:

Glumica Hristina Popović, već godinama živi nomadskim životom, pa joj boravak u prirodi i spavanjem pod vedrim nebom ne predstavlja problem.

Zato je odlučila da pre nekoliko dana spakuje najosnovnije stvari i sa ćerkom Lučom i kućnim ljubimcem uzme džip i zaputi se na Crnogorsko primorje. Kada su stigli do željene destinacije, Hristina i njena mezimica su razapele šator na krovu automobila i napravile “privremeni dom” u kojem se, ako je suditi po objavama na društvenim mrežama, odlično osećaju.

Hristina je čak i postavila video u kojem pokazuje kako je napravila kuću i kojom brzinom jer je na obali stigla u sumrak.

- Kada žuriš da “podigneš kuću” pre nego što padne mrak, napisala je Hristina i rekla da će mnoge klipove okačiti na društvene mreže.

- Više klipova na tu temu i uopšte o našoj avanturi po Crnoj Gori i kako izgleda putovanje s detetom i psom, a spavanje na krovu od automobila, obećala je glumica, koja je uz objavu provog buđenja na krovu oduševljeno poručila:

- Ne umem da vam opišem koliko je dobar osećaj kad možeš da se budiš u prirodi uz ovakav pogled...zen...

Hristina obožava ekstremne sportove, a ima i završenu školu ronjenja kojim se aktivno bavi od rane mladosti. Kao instruktorka ronjenja prošla je sve svetske egzotične destinacije.

Bonus video:

06:56

ESPRESO INTERVJU: Sloba Radanovic

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.