KAĆA GRUJIĆ U TRUDNOĆI NE ODUSTAJE OD NASTUPA! Boravi u prostorijama gde se puši i ima dosta ljudi!
Foto: Damir Dervišagić

nedostaje joj druženje sa publikom!

KAĆA GRUJIĆ U TRUDNOĆI NE ODUSTAJE OD NASTUPA! Boravi u prostorijama gde se puši i ima dosta ljudi!

Pevačica se oseća odlično!

Objavljeno:

Pevačica Katarina Grujić ne odustaje od nastupa iako je navodno u drugom stanju, a sve u dogovoru sa doktorom koji joj vodi trudnoću.

- Kaća redovno ide na preglede i doktor joj je rekao, da sve dok se oseća dobro i dok joj ne smeta da stoji na visokim potpeticama da može da nastupa. Čim oseti umor, bilo bi poželjno da na neko vreme odustane od nastupa. Ipak, pojavljuje se uglavnom u zatvorenim prostorijama gde se puši, a i mnogo je ljudi. Kaća se za sada oseća odlično, a ima podršku i od dečka Marka. Međutim, on bi više voleo da njegova draga provodi vreme kod kuće, ali znajući da je Katarina neko ko je vrlo energičan i temperamentan, pa da nije tip koji bi se samo izležavao, podržao ju je u odluci da nastupa dok bude mogla- kaže izvor blizak pevačici.

Katarina Grujić
foto: Espreso / Lazar Stanušić

On dodaje da je Katarina neko ko uživa na nastupima, pa će pevati dok se bude oseća dobro.

- Kaći su nedostajli nastupi tokom godinu dana pauze koliko je trajala korona, pa se sada svakom raduje. Želi da što više nastupa, jer je svesna da kada se porodi da će morati da napravi pauzu i posveti se bebi. Zato sada uživa u svakom trenutku kao što će i tada se bebom - kaže izvor.

Bonus video:

04:18

ESPRESO INTERVJU: Sandra Afrika

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.