KAJU OSTOJIĆ NAPALI ZBOG IZGLEDA: Ona se odmah oglasila, OVAKO stoje stvari! (FOTO)
Foto: Instagram printscreen

šok

KAJU OSTOJIĆ NAPALI ZBOG IZGLEDA: Ona se odmah oglasila, OVAKO stoje stvari! (FOTO)

Zadovoljna svojim izgledom, redovno ume da počasti fanove kojom provokativnom fotografijom, međutim, pored onih pozitivnih, naišla je i na izvesne negativne komentare

Objavljeno: 08:13h

Pevačica je odgovorila na brojne kritike pa bez pardona otkrila šta vaga tačno pokazuje.

Odgovarajući na pitanja fanova putem društvene mreže Instagram, pevačica Kaja Ostojić dotakla se i svoje težine, pošto su joj pojedinci skrenuli pažnju da je premršava. Zadovoljna svojim izgledom, redovno ume da počasti fanove kojom provokativnom fotografijom, međutim, pored onih pozitivnih, naišla je i na izvesne negativne komentare.

Kaja Ostojić
foto: Printscreen

– Visoka sam 1.74, imam 61 kilogram i nikad ne lažem za centimetre kao što svi rade… Sad zbiljno… Kažu mi da izgledam premršavo, ali ja se osećam kao leptirica i baš me briga – objasnila je ona, ne mareći mnogo o tome što se priča.

Zatim, pevačica je objasnila kako je na režimsku ishranu krenula u martu, te da je za mesec i po izgubila neverovatnih 6 kilograma bez gladovanja.

– Ono što je meni lično odigralo glavnu ulogu je psihološki momenat odgovornosti. Dakle, striktno se pridržavam, ne lažem ni sebe ni druge.

Kaja Ostojić
foto: Printscreen

Između ostalog, Kaju su pitali i zbog čega je zapostavila karijeru, što je ona takođe rado prokomentarisala.

– Sad kad bih ti pričala zasto, potrajalo bi. Malo što sam tvrdoglava, malo što mi je puno zla naneto od strane okruženja dok sam bila aktivno na sceni i kako su mi godine prolazile sve manje sam pristajala na kompromise, zbog čega mi i nije zao. Podsvesno se nisam dovoljno trudila, jer nisam bila previše fascinirana pesmama koje su me pronalazile… Onog trenutka kad mi bude srce zaigralo uz neku pesmu, čuće se, a i znaće, Bog i mene pogledaće – poručila je Ostojićeva.

Bonus video:

03:11

POSTALA SAM BABA TREĆI PUT, SADA ĆU DA SE NAPIJEM! Zlata Petrović preslećna zbog rođenja malog Šijana, otkrila na koga BEBA LIČI!

(Espreso / 24sedam.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.