DRAGANA KOSJERINA ODŠKRINULA VRATA PRIVATNOG ŽIVOTA! "Kada imate mnoštvo provakacija postanete imuni"!
Dragana Kosjerina, Foto: Dragan Kadić

iskrena

DRAGANA KOSJERINA ODŠKRINULA VRATA PRIVATNOG ŽIVOTA! "Kada imate mnoštvo provakacija postanete imuni"!

Voditeljka priznaje da bira od koga sluša savete i da energiju usmerava na rešavanje problema, umesto da je troši na ljutnju i zameranje.

Objavljeno:

Lepa voditeljka RTS-a, Dragana Kosjerina, nikada nije igrala na kartu izgleda. Znanjem, otmenim i damskim stavom koračala je stepenik po stepenik u karijeri, a kako priznaje nikada nije imala problem sa egom. Zna da prihvati kritiku i sasluša savete ako su upućeni od osoba u koje ima poverenje.

Dragana Kosjerina
foto: Instagram

- Slušam konstruktivne kritike. Samo biram od koga ih slušam. Ne možete se preispitivati zbog svakog saveta i komenatara, naročito kada ih upute ljudi sa kojima ni u čemu ne želite da se identifikujete. Izuzetno sam samokritična. Uvek se usmerim na ono što može da se unaprediti - kaže za “Blic” Dragana Kosjerina.

Na pitanje ko može da joj poljulja samopouzdanje, Dragana odgovara:

- Kada samopouzdanje temeljite na znanju, veštinama i stabilnim emotivnim odnosima sa bliskim ljudima, ne može se ono poljuljati tako lako. Naravno, imam dane kada ne osećam da sam u najboljem izdanju. Ali to su samo “loši dani” koji dođu i prođu.

Dragana krase smirenost i blistav osmeh, no kao i kod svake osobe, pa tako i kod nje dođe žuta minuta. U tim situacijama, Dragana priznaje da nekada ne zna da se iskontoliše.

- Zavisi od situacije i od sagovornika. Nekad se sukobljavam, nekad se ućutim. Sve sam veštija u tome da energiju usmerim na rešavanje problema, umesto da je trošim na ljutnju i zameranje - ističe ona.

Ovih dana, Draganu, televizijski gledaoci imaju prilike da je vide u emisiji posvećeno Olimpijskim igrama. Ta tematika joj je bliska, s obzirom na to da je prve novinarske korake napravila u sportskoj redakciji.

- Proteklih nekoliko godina radila sam u formatima koji su između ostalih obrađivali i temu sporta. Neretko sam u Jutarnjem programu ugošćavala poznate sportiste. Ipak, sada imam priliku da se bavim analogijom događaja na najpoznatijem sportskom događaju na globalnom nivou i moram priznati to me je podsetilo na početak televizijske karijere. U sportskim temama mi je uvek udobno- naglasila je ona.

Dragana Kosjerina, Bojan Perduv
foto: Instagram printscreen

Dragana je priznaje, veliki ljubitelj muzike, no, ipak kada se zadesi da je u kafani, situacija poprima novi oblik.

- Istina je da, zapravo, ne volim da naručujem pesme u kafani. Znam ih mnogo, ako bi me pitali rekla bih u tom trenutku neku numeru, ali iskreno ne uživam u tome - iskrena je ona.

Dragana je lice RTS-a i kaže da ne planira da menja frekvenciju.

- Ne vidim nijedno mesto na kom bih se radije profesionalno razvijala nego na RTS-u - rekla je ranije Dragana, koja loše komentare ne pamti.

- Ne zato što me nisu gađali u srce, već zato što ih je bilo mnogo. Kad imate mnoštvo provokacija, izgradite jednu finu vrstu imuniteta i onda ih više ni ne pamtite.

Bonus video:

00:14

KAŽU DA SAM PREMRŠAVA, A JA KAO LEPTIRIĆ: Kaja Ostojić otkrila koliko KG ima i svoju visinu, a onda progovorila o KARIJERI! VIDEO

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.