STRAVIČNA ŽIVOTNA PRIČA PREMINULOG PEVAČA: Dva puta je živ sahranjen, otac je namestio ubistvo, majku mu ucenjivali
Foto: Youtube

strašno

STRAVIČNA ŽIVOTNA PRIČA PREMINULOG PEVAČA: Dva puta je živ sahranjen, otac je namestio ubistvo, majku mu ucenjivali

Teška životna priča preminulog pevača.

Objavljeno:

Život Milutina Sretenovića Srete, pevača "Mostar Sevdah Reuniona" koji je jutros iznenada preminuo u hotelskoj sobi nije bio nimalo lak. Naime, Sreta se dva puta borio sa smrću, a njegova muka počela je od samog rođenja.

Muzikalnost je nasledio od oca i stričeva, a pevanjem je počeo da se bavi već sa trinaest godina.

„Kada sam se rodio, moj otac je imao ogromnih problema. Stric je živeo s najlepšom ženom u kraju, Marom u koju je jedan čovek, koji je radio u policiji, bio smrtno zaljubljen. S obzirom na to da je želeo tu ženu za sebe, namestio je ubistvo mom stricu i uhapsili su ga. Međutim, uz pomoć mog oca, stric je pobegao iz zatvora i tada je počela još veća nevolja“, otkrio je Sreta nedavno svoju životnu priču.

Milutin Sretenovic Sreta
foto: Youtube

Najteže trenutke u životu njegova porodica doživela je kada je Sreta imao samo sedam dana i kada su njegovu majku i njega odveli u zatvor.

„Ucenili su moju majku, rekavši da će je pustiti iz zatvora ukoliko se moj otac preda . Međutim petnaest dana nakon toga sam se razboleo. Pričaju da sam bio kost i koža tada, a imao sam samo dvadesetdva dana. Došao je lekar da me pregleda i video da skoro i ne dišem. Tada je rekao da bi bilo bolje da puste moju majku iz zatvora, jer je pitanje sata kada ću da umrem. Lekar je molio u policiji da puste moju majku da me sahrani, pa da se onda ponovo vrati u zatvor. Tako je i bilo. Komšije su napravile mali sanduk za mene, a majka je izvezla pokrov čekajući da umrem“, ispričao je Sreta svojevremeno za Avaz.

„Kum ga je zbog te nagrade izdao, sačekali su ga i pucali mu u leđa. Majci nisu dali da ga sahrani. Dan posle, moju majku s decom proterali su iz grada. Dali su joj da ponese samo garderobu i sanduk da mene sahrani. Tako je moja majka s petoro dece putovala od Vojvodine do Kosova, gde joj je živela sestra. Bog nije dao da umrem, vremenom sam se oporavio i čudom vratio u život“, rekao je Sreta.

Međutim nakon što se doselili u Peć, Sreta se ponovo razboleo.

„Majka je jedno jutro ustala i videla da ne dišem. Lekar joj je tada rekao da sam umro. Ponovo su mi napravili sanduk i spremali se da me sahrane. Ostavili su me u krevetu i dok je majka sedela pored mene i kukala, nije ni primetila da sam se okrenuo. Kada je videla, mislila je da je poludela. Brzo su otišli po doktora i konstatovali da sam živ, jer sam počeo da plačem. Tako su me dva puta sahranjivali“, ispričao je pevač.

Podsetimo, Milutin Sretenović Sreta, pevač „Mostar Sevdah Reuniona“ umro je jutros u Makarskoj u hotelskoj sobi, nakon što je sinoć ovaj popularni sastav održao koncert. Proslavio se proslavio se učešćem u emisiji „Nikad nije kasno“.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.