SRPSKI GLUMAC ODŠKRINUO VRATA PRIVATNOG ŽIVOTA: Otkrio kakav je kao OTAC!
Aleksandar Radojičić, Foto: Dragan Kadić

otvorio dušu...

SRPSKI GLUMAC ODŠKRINUO VRATA PRIVATNOG ŽIVOTA: Otkrio kakav je kao OTAC!

Glumac kaže da je privilegija biti poznat, ali koja nosi odgovornost kako ćete se ponašati jer time dajete primer onima koji vas gledaju, vole i cene.

Objavljeno:

S epitetom skromnog, vaspitanog i zgodnog mladića, Aleksandar Radojičić, pobrao je davno simpatije pripadnica nežnijeg pola. Međutim, svojim telentom pokazao je glumački raskoš, a domaća publika će od jeseni imati prilike da ga gleda u seriji “Dinastija”, gde tumači ulogu telohranitelja i vozača Blejka Karingtona.

Aleksandar Radojičić
foto: Dragan Kadić

Svaki slobodan trenutak provodite sa ćerkom Ajom. Sada kada pogledate, da li vam prođe kroz glavu kako vreme brzo leti, kako više nije devojčica, kako lagano ulazi u tinejdž period?

- Da, redovno mi prođe kroz glavu kako vreme brzo prolazi i kako brzo rastu. Ali taj proces odrastanja svog deteta je toliko uzbudljiv i predivan da se više bavim sadašnjim trenutkom, nego šta smo propustili, šta nismo proživeli jer nismo stalno zajedno. Meni je najbitnije da vidim da je srećno i voljeno dete. To je ono što je najbitnije. A naravno da će roditeljima biti teško što im deca prebrzo odrastu. Ali to je sve normalno.

Da li ćete biti kao Nikola Kojo u filmu “Mi nismo anđeli”?

- Mogu da priznam da sam juče pomislio na to. Simpatije, kako ću ja reagovati, ali ipak mislim da neću biti baš kao Nikola Kojo u filmu. Zato što se zaista trudim da imam razumevanja za sve to. Naravno žensko dete i posebna veza sa ocem. Ali opet kažem najbitnija mi je njena sreća. I dok god je ona srećna, ja ne smem da se mešam. Ja sam srećan čovek.

Bonus video:

00:08

NOVOPEČENI RODITELJI U NOĆNOM PROVODU! Luna i Marko uhvaćeni u IZLASKU, Đoganijeva se FUL SKOCKALA i uživala za sve PARE! (VIDEO)

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.