VODIMO VAS U BIOSKOP: Nova Diznijeva avantura na poklon čitaocima Espresa!
Foto: Promo

hit

VODIMO VAS U BIOSKOP: Nova Diznijeva avantura na poklon čitaocima Espresa!

Prva tri najbrža čitaoca osvajaju po dve karte za projekciju u subotu!

Objavljeno:

Leto pred nama upotpuniće nova Diznijeva avantura koja dolazi pravo iz tropskih šuma Amazonije, u pitanju je film “Avantura u džungli” koji će u naše bioskope stići 29. jula.

Espreso.rs poklanja čitaocima 3x2 karte za sutrašnju projekciju (7.avgust) u 15h u Kombank dvorani. Prva tri čitaoca koja se jave u inbox Facebook stranice Espreso osvajaju po dve karte!

džungla
foto: Promo

Film je inspirisan poznatim tematskim parkom iz Diznilenda “Avantura u džungli” koji podrazumeva uzbudljivu avanturu krstarenja divljim rekama i borbu se sa egzotičnim zverima. Kapetanu malog broda Frenku Volfu (Dvejn Džonson) ulazi u život i remeti mir istraživačica Lili Hafton (Emili Blant). Ona dolazi iz Londona i nagovara ga da krenu divljim i nepredvidivim Amazonom u potragu za magičnim drvetom koje može isceliti sve, ali se i okrenuti protiv dobra ukoliko padne u ruke pogrešnih ljudi.

Glavne uloge u filmu dodeljene su Emili Blant (Emily Blunt) i Dvejnu Džonsonu “Steni” (Dwayne Johnson “The Rock”) koji su poznati po svojim ulogama u filmovima za decu.

Među Stenine uloge u dečijim filmove ubrajamo i “Kralj škorpiona”, “Zubić vilu”, “Džumadži”, kao i Diznijevo ostvarenje “Moana” u kom je odlično dočarao lik Mauia zahvaljujući svom polinežanskom poreklu. Takođe, učestvovao je u poznatom blokbesteru “Brzi i besni”.

džungla
foto: Promo

Emili Blant je najpoznatija po svojoj ulozi u filmu “Đavo nosi Pradu”. Ona je 2018. godine Dizniijevim filmom “Povratak Meri Popins” koji je u trci za Oskara bio nominovan za nagradu za najbolju pesmu, najbolji produkcijski dizajn i najbolji dizajn kostima, napravila svojevrsni nastavak kultnog filma o “Meri Popins” iz 1964. godine.

Ostalim uloge tumače Edgar Ramirez, Džejk Vajtenhol i Džes Plemons.

Reditelj filma je Španac Džama Kolet Sera (Jaume Collet-Serra) poznat po horor filmu “Siroče” (The Orphan) kao i akcijama “Bezimeni” (Unknown) i “Opasnost iz dubine” (The Shallows) .

Bonus video:

06:56

ESPRESO INTERVJU: Sloba Radanovic

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.