EMINA JAHOVIĆ NAPRAVILA NOVI POTEZ, TIČE SE NJENE DECE: Mustafi se to nikako neće svideti?!
Foto: Youtube

au

EMINA JAHOVIĆ NAPRAVILA NOVI POTEZ, TIČE SE NJENE DECE: Mustafi se to nikako neće svideti?!

Nakon razvoda delovalo je da su Emina i Mustafa ostali u prijateljskim odnosima, te su zajedno išli i na putovanja sa sinovima Jamanom i Javuzom. Međutim, pevačia je iznela svoju stranu priče

Objavljeno:

Pevačica Emina Jahović i njen bivši suprug Mustafa Sandal se neko vreme sude, jer turski pevač, kako ona tvrdi, nije plaćao alimentaciju , a Jahovićeva je navodno do sada plaćala sve dečje aktivnosti, te joj je preko glave da sama snosi sve troškove.

Nakon razvoda delovalo je da su Emina i Mustafa ostali u prijateljskim odnosima, te su zajedno išli i na putovanja sa sinovima Jamanom i Javuzom. Međutim, pevačia je iznela svoju stranu priče.

Mustafa Sandal
foto: Printscreen Instagram

- Ne govorim o osobi čija finansijska situacija nije dobra i koja je u nevolji. Sve u životu je za nas ljude. Ako jednog dana njegova finansijska situacija bude loša, radiću i za njega. Ali znam da nije. Postoji pravda kada su materinstvo i očinstvo u pitanju, kao i u svim pitanjima u životu. Cela moja borba nije samo za mene, već za to da ova razmera pravde deluje u korist svih žena u ovoj situaciji - rekla je Jahovićeva nedavno u razgovoru sa novinarom Ugurom Alkaparom za turski list Posta.

Sa druge strane, Mustafa je u javnosti prilično uzdržan kada je u pitanju komentarisanje cele situacije sa Eminom.

Bonus video:

06:56

ESPRESO INTERVJU: Sloba Radanovic

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.