Fajt pevačica na početku Pinkovih zvezda: Da li će Aleksandra napustiti žiri!? (VIDEO)
Foto: Youtube printscreen

konflikt na početku

Fajt pevačica na početku Pinkovih zvezda: Da li će Aleksandra napustiti žiri!? (VIDEO)

Dara iznervirala Aleksandru koja je spustila svoju stolicu, skinula bubicu, ustala i napustila emisiju
Objavljeno: 23:06h

Četvrta emisija treće sezone najgledanijeg muzičkog takmičenja na našim prostorima "Pinkove zvezde" počela je na ružičastoj televiziji, a već na samom početku dve članice žirija, Aleksandra Radović i Dara Bubamara žestoko su zaratile...

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

- Tamo kod Generalštaba ima jedan oslikan zid i piše: Neka bude borba neprestana, neka bude što biti ne može! - rekla je Aleksandra na početku emisije, što je izazvalo Daru Bubamaru, sa kojom je ona tokom ranijih emisija imala konfliktne situacije.

foto: Printscreen

- Samo da ti kažem ja se nikad ne borim, ja uvek pobeđujem gospođice, gospođo, ne znam šta si - rekla je Dara kroz osmeh što je veoma iziritiralo Aleksandru koja je odmah spustila svoju stolicu, skinula bubicu i ustala iz svoje stolice.

Iako to niko nije očekivao, Radovićeva je napustila emisiju, a Bubamara je prokomentarisala kako je Aleksandra sve to isplanirala.

- Samo da vam kažem, ovo je sve bio plan. Ko dolazi na njeno mesto, neka veća zvezda? - upitala je Dara. Međutim, Aleksandra se posle nekoliko minuta ipak vratila u svoju stolicu.

U nastavku emisije Dragana je iskoristila priliku da se poljupcem izvini Dari, budući da je prethodno izljubila Aleksandru Radović sa kojom se Bubamara "zakačila".

foto: Printscreen

- Ne želim da me neko pogrešno shvati - rekla je Mirkovićeva i poljubila Daru, a zatim je prešla na komentarisanje takmičara.

(Espreso.co.rs / Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.