RELJA POPOVIĆ OTKRIO VAŽAN DATUM: Ovo će se desiti!
Foto: Espreso

au

RELJA POPOVIĆ OTKRIO VAŽAN DATUM: Ovo će se desiti!

- Pravili su razliku između nas. To me i dan danas boli i zato to ističem - ističe voditeljka i napominje kako je u životu sve sama zaradila

Objavljeno:

Relja Popović će 11. avgusta u Feketiću premijerno izvesti svoju novu pesmu "Kraj je", poslednju sa albuma "Made in Blkn".

Relja će nastupiti na stadionu FK "Jadran", gde će imati podršku dva DJ-a, sa početkom u 21 sat, što će biti samo jedan od njegovih mnogobrojnih nastupa na turneji koju će održati.

Osim numere "Kraj je", koja je poslednja sa njegovog drugog dela albuma, pevač će otpevati i pesmu "Manije", koja je izašla ranije.

Relja Popović
foto: Nikola Anđić

Kada je reč o hitu "Kraj je", mnogi Reljini fanovi su komentarisali da Vlada Matović fali u toj pesmi zbog čega priželjkuju povratak Elitnih odreda.

- Ovde tačno fali Vladin vokal, ne moraju biti Elitni odredi, ali moglo je Relja X Vlada Matović. Vlada X Relja, definitivno svačija želja. Nikad nećemo preboleti Elitne odrede - pisali su u komentarima.

Podsetimo, pred izlazak njegove poslednje numere sa albuma "Made in Blkn", Relja je priznao da tako nešto nije uradio još od Elitnih odreda.

- Dugo sam se razmišljao da li da je izbacim ili ne. Ovakvu pesmu, zvuk i emociju nisam uradio još od vremena Elitnih odreda. Sa ovom emocijom ste me upoznali i zavoleli, ovakva stvar mi je nedostajala i zato sam rešio da vam ponovo dam taj deo sebe. Jako me zanima šta će u vama probuditi ova pesma. Voli vas R - napisao je Relja nedavno.

Sudeći po komentarima, publiku je pesma "Kraj je" i te kako vratila u vreme Elitnih odreda.

Bonus video:

00:19

ESPRESO PAPARAZZO! UHVATILI SMO STANIJU U CRNOJ GORI

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.