Pa ovo je potpuni šou: Slike poznatih na Viberu su apsolutna pobeda - umiranje od smeha! (FOTO)
Foto: Printscreen

Joj!

Pa ovo je potpuni šou: Slike poznatih na Viberu su apsolutna pobeda - umiranje od smeha! (FOTO)

I oni imaju svoje "bisere"
Objavljeno:

Domaće javne ličnosti obožavaju da besplatno komuniciraju sa svojim emotivnim partnerima, porodicom i prijateljima putem popularne aplikacije Viber, a mi vam otkrivamo kakve to fotografije drže na svojim nalozima.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Vesna Zmijanac

Folk pevačica Vesna Zmijanac je za svoju sliku profila na Viberu odabrala onu na kojoj izgleda moćno i seksi – jezero u pozadini, vetar i ruke u kosi, naočare za sunce i napućene usne dobitna su kombinacija za sjajnu fotografiju koja će vas predstaviti na željeni način.

foto: Printscreen

Kristijan Golubović

“Žestoki momak” Kristijan Golubović odlučio je da svim ljudima koji ga kontaktiraju putem popularne aplikacije predstavi svoju umetničku stranu, pa je tako za glavnu fotografiju postavio onu na kojoj je umazan crvenom temperom i u ruci drži četkicu za slikanje. Poznato je da su crtanje i slikanje njegovi veliki talenti, pa je Kiki, kako ga je Stanija zvala na “Farmi”, rešio da svoju lepšu stranu stavi u prvi plan.

foto: Printscreen

Seka Aleksić

Poznato je da popularna pevačica Seka Aleksić obožava kućne ljubimce, zbog čega fotografija jednog od mnogobrojnih kučića krasi njen Viber nalog. Iako su mnogi pomislili da će Seka ovu fotografiju zameniti slikom svog sina Jakova koji će uskoro napuniti mesec dana, to se još uvek nije desilo – najverovatnije zbog toga što pevačica ne obraća pažnju na sporedne i manje bitne stvari, već svaki delić sekunde posvećuje svom prvencu.

foto: Printscreen

Katarina Grujić

Crnokosa pevačica Katarina Grujić ne razlikuje se mnogo od devojaka svojih godina, pa se na mrežama predstavlja u najboljem mogućem svetlu. Njena profilna fotografija jeste ona na kojoj Kaća ima jaku scensku šminku, sređenu frizuru i efektnu garderobu, pa verujemo da je zahvaljujući ovom izdanju njen Viber inboks prepun poruka, ali i propuštenih poziva.

foto: Printscreen

Radiša Trajković Đani

Jedan od najpopularnijih folk pevača na ovim prostorima odabrao je prilično zanimljivu fotografiju za ovu popularnu aplikaciju. Izgleda da ga je neko prepao dok ga je fotografisao, pa je zbog toga na njegovom licu ovakva mimika. Još jedna stvar koja je vrlo bitna Radiša Trajković Đani, kojeg mnogobrojni fanovi žele da vide na sledećem Exit festivalu, nije uvek dostupan, pa svi oni kojii žele da ga kontaktiraju moraju da imaju dosta sreće kako bi pogodili trenutak kada je folk zvezda “onlajn”.

foto: Printscreen

Aleksandra Prijović

Koju bi to Aleksandra Prijović fotografiju odabrala ako ne onu na kojoj razmenjuje nežnosti sa svojim dragim Filipom Živojinovićem?! Njihove zajedničke fotografije možete videti u svakim novinama, na društvenim mrežama, u TV emisijama, a gle čuda, videćete ih i ukoliko se odlučite da putem Vibera pozovete Aleksandru.

foto: Printscreen

Andrija Milošević

Popularni glumac i voditelj emisije “Izvedi me” koja će uskoro početi sa emitovanjem na Pink televiziji na svom Viberu drži svoj selfi preko kojeg je iscrtano srce u prepoznatljivoj ljubičastoj boji. Verovatno je ovo delo njegove devojke Aleksandre Tomić koja se igrala u aplikaciji i svom dragom slala crteže, pa je Andrija Milošević odlučio da jednu od primljenih slika postavi kao glavnu.

foto: Printscreen

Gabrijela Pejčev

Lepa Gabi, učesnica prve sezone “Pinkovih zvezda“, već nekoliko meseci uživa u ljubavi sa rukometašem Milošem Medenicom, pa je fotografiju snažnog zagrljaja odabrala za onu koja će opisati trenutno njeno stanje. Milošu i Gabrijeli Pejčev se pridružio i kućni ljubimac, pa verujemo da ova fotografija u svima onima koji kontaktiraju sa Pinkovom zvezdom budi najlepše emocije.

foto: Printscreen

Marina Perazić

Seks bomba osamdesetih ponosna je na svoj nekadašnji izgled, pa fotografiju iz tog perioda drži na Viberu. Marina Perazić je rešila da često korišćeni #throwback sa Instagrama prebaci i na Viber, pa se u ovoj aplikaciji podsetila stare fotografije.

foto: Printscreen

Lepi Mića

Lepi Mića se tek nedavno pridružio Viberu, a čim je instalirao popularnu aplikaciju za dopisivanje i besplatne pozive, odmah je postavio svoj selfi iz dnevne sobe za naslovnu fotografiju. I da, Mića je uvek na mreži, za razliku od svog kolege Đanija.

foto: Printscreen

Soraja Vučelić

Starleta Soraja Vučelić ima veliki broj selfi fotografija na kojima su u prvom planu njeni glavni aduti, a takva krasi i njen nalog na Viberu. Njeno bujno poprsje privući će pažnju svih onih koji žele da je kontaktiraju, a ukoliko starletu ne budu mogli da prepoznaju na fotografiji, njen identitet moći će da utvrde na osnovu imena.

foto: Printscreen

Tamara Đurić

Iako su mnogi od Tamare Đurić očekivali fotografiju nalik Sorajinoj, prevarili su se – ona je odabrala selfi na kojem pozira u seksi crnoj haljini, a mali prorez na elegantnoj toaleti dovoljan je da probudi maštu muškaraca.

foto: Printscreen

(Espreso.co.rs/Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.