ONA JE JEDNA OD NAJATRAKTIVNIJIH VODITELJKI U SRBIJI, A NJEN PARTNER VOLI KAD JE PROVOKATIVNO OBUČENA!
Foto: Instagram

hit

ONA JE JEDNA OD NAJATRAKTIVNIJIH VODITELJKI U SRBIJI, A NJEN PARTNER VOLI KAD JE PROVOKATIVNO OBUČENA!

Otkrila je da je trenutno srećna i ispunjena, ali da nema nameru da se ponovo uda.

Objavljeno:

Voditeljka televizije Pink, Bojana Lazić, ima jedan brak iza sebe, a kako je i majka maloletnog dečaka, posebno vodi računa sa kime se upušta u emotivni odnos. Otkrila je da je trenutno srećna i ispunjena, ali da nema nameru da se ponovo uda.

- Što se tiče mog prvog braka, on je prošlost, ne vučem traume iz njega jer sam naučila da se radujem svakom novom početku. To je možda prednost kada se udaš mlada i ako nije uspelo sa prvim mužem, imaš vremena da probaš sve to isto ponovo sa nekim drugim, zašto da ne?! - rekla je voditeljka i objasnila zašto je rešila da preskoči ludi kamen.

Bojana Lazić
foto: Instagram

- Više se neću udavati jer meni taj papir ništa ne znači, bitna mi je osoba koja je pored mene, da je volim i da ona voli mene, a sve ostalo nije bitno - bila je iskrena Bojana, koja je otkrila da uživa u novoj ljubavi, a da njen izabranik uživa u njenoj atraktivnosti.

- On voli kada se obučem provokativno, često mi daje komplimente i govori da sam prelepa - rekla je kroz smeh Lazićka, i naglasila da je u vezi sa čovekom koji joj je oslonac u svemu.

- Nije ljubomoran, ne plaši se da ću ga prevariti jer ja njemu sve pričam, i ako mi priđe neko on je obavešten o tome, tako da i kada nije pored mene, ispada kao da jeste. Zbog toga i nema straha jer zna da ga volim najviše na svetu - završila je voditeljka u emotivnom tonu za Alo!

Bonus video:

12:00

ESPRESO MODNA POLICIJA: Milica Pavlović

(Espreso/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.