MARINI GAGIĆ NIJE BILO LEPO SA DARKOM LAZIĆEM: Zbog poslednje objave na njenom profilu gore društvene mreže!
Foto: Instagram printscreen

au

MARINI GAGIĆ NIJE BILO LEPO SA DARKOM LAZIĆEM: Zbog poslednje objave na njenom profilu gore društvene mreže!

Njihova javna prepucavanja ne prestaju, a spekulisalo se i da je Marina odvela dete i napustila pevača jer nije više mogla da podnese njegov raskalašan način života iako ni u jednom trenutku to nije ni potvrdila ni demantovala

Objavljeno:

Turbulentan i skandalozan ljubavni život Darka Lazića nedeljama je u centru medijske pažnje. On je raskinuo veridbu sa Marinom Gagić, da bi se potom otkrila njegova veza sa pevačicom Barbarom Bobak koju su očigledno mesecima skrivali.

Barbara ne prestaje da provocira Marinu Gagić, bivšu verenicu svog dečka Darka Lazića, ali joj ni majka folkerovog sina ne ostaje dužna.

Njihova javna prepucavanja ne prestaju, a spekulisalo se i da je Marina odvela dete i napustila pevača jer nije više mogla da podnese njegov raskalašan način života iako ni u jednom trenutku to nije ni potvrdila ni demantovala.

Darko Lazić
foto: Printscreen

- Nijedna nije otišla jer joj je bilo lepo, lepo se ne napušta - stoji u poruci.

Podsetimo, sve je počelo kada je Barbara u jednom intervjuu potkačila Marinu i spomenula njihovo zajedničko dete, a potom je Darkova bivša verenica uzvratila udarac i nakon toga je sve eskaliralo.

Bonus video:

00:19

ESPRESO PAPARAZZO! UHVATILI SMO STANIJU U CRNOJ GORI

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.