POZVAO ME JE NA DEJT PRELEPI DEČKO IZ PAKLA: Glumio je ANĐELA, a ispao je PSIHOPATA I LAŽOVČINA!
Foto: Dragan Kadić, Ilustracija

MAJAMI KOLUMNA #4

POZVAO ME JE NA DEJT PRELEPI DEČKO IZ PAKLA: Glumio je ANĐELA, a ispao je PSIHOPATA I LAŽOVČINA!

Pričam iz ličnog iskustva, zahvaljujem se univerzumu što sam luda škorpija koja ima najbolju intuiciju na planeti, te sam odmah uspeo da shvatim da se radi o ozbiljnom lažovu i prevarantu

Objavljeno: 17:36h

Okej. Svi mi nekada lažemo i pokušavamo da drugima damo samo najbolju verziju sebe, ali postoje i oni koji ne znaju za granicu, psihopate, najgori od svih loših sorti, njih moramo da se čuvamo i da bežimo koliko nas noge nose.

To su koristoljubivi manipulatori, osobe koje vrše torturu u ljubavnim odnosima, bivaju toksični i po sebe i po partnera, ali se zakače za osobu kao krpelj i ne možeš se otkačiti od njih, osim ukoliko ih ne raskrinkaš potpuno, tada se uspaniče, uplaše i odmah odlaze.

Pričam iz ličnog iskustva, zahvaljujem se univerzumu što sam luda škorpija koja ima najbolju intuiciju na planeti, te sam odmah uspeo da shvatim da se radi o ozbiljnom lažovu i prevarantu.

Stigao sam na more pre par nedelja i naravno kakvo bi to more bilo bez fine zabave u svakom mogućem smislu te reči. Instalirao sam gej dejting aplikaciju na kojoj se nalaze desetine hiljada muškaraca i počeo sam da pišem sa onima koji su mi najviše zapali za oko.

Među svim tim profilima koji teže raznim stvarima, pojavio se i on. Moram priznati da me je fizički jako privukao, vrlo lepa faca, zgodno telo i tetovaža škorpiona na grudima koja mi je zapala za oko jer sam, kao što rekoh, baš to u horoskopu.

Pisali smo par dana i to sve intezivnije i češće, došli smo do te mere komunikacije da je, zvaćemo ga u nastavku teksta psihopata, dao sebi za pravo da mi traži prestanak dopisivanja ili viđanja sa bilo kim drugim sve dok njega ne upoznam.

Gej
foto: Profimedia, Ilustracija/Espreso.co.rs

Moram priznati da mi je sve to bilo jako slatko i imponovalo mi je što neko tako zgodan ima veća interesovanja za mene, nego ja za njega.

Dolazi dan kada treba da se upoznamo, sećam se da je dogovor bio da se nađemo blizu mog apartmana u 23h odmah nakon završene smene na poslu koji obavljam online.

Satima pre pre toga pisao je kako ne može da iščeka da me vidi i upozna, napomenuo mi je da ako dejt prođe dobro kako bi želeo da sve gej aplikacije obrišemo i posvetimo se jedno drugom, nisam imao stav povodom toga, napisao sam mu da sve treba biti spontano i da ćemo znati kako stoje stvari već do kraja noći.

Upoznajemo se. Nije baš toliko lep kao na slikama, ali je vrlo sladak, visok i harizmatičan, bar prva 2 minuta, dok nisam shvatio da je pod dejstvom alkohola..nije bio potpuno pijan, ali pripit jeste bio, to mu je prvi minus.

Nije imao neko konkretno objašnjenje zbog čega je to tako, samo se smeškao i pričao sa mnom, odveo me je na jedno diskretno mesto baš kao što je gejevima omiljeno, da se krijemo po mraku i napuštenim štekovima kao pacovi, mada ih ne krivim za to, krivim društvo i narod, ali to je već druga tema.

Došli smo do pruge u Sutomoru i tu proveli vreme u jednom mračnom ćošku naredna 3 do 4 sata. Bilo je lepo. U nekim momentima je bio napadan, kao da je želeo da budemo što pre intimni, ali sam to vrlo oštro odbijao, jer prvi dejti i pruga....

Kada je shvatio da od mene neće dobiti ništa rašireno, sem raširenog i otvorenog mišljenje na sve teme o kojima pričamo posvetio se razgovoru. Kao što rekoh, bilo je lepo i u nekim momentima mi je delovao kao neko sa kim bih nešto i mogao da započnem, poljubili smo se više puta, a potom i rastali jer je već uveliko bilo vreme za spavanje.

Pride, LGBT, Gej, Gej zastava
foto: EPA/Mario Guzman

Moj utisak te noći dok sam šetao do apartamna i brata koji je čekao da čuje šta se sve dogodilo je bio vrlo pomešan, osećao sam se prijatno, ali mi je sve vreme tu nešto "smrdelo", kao da mi je govorilo da dobro ispitam i njega i njegova dela pre nego što se prepustim emocijama.

Pishopata se javio i poslao par lepih reči, više klišea, tvrdio je da mu je bilo lepo, da jedva čeka ponovni susret i da je siguran da će nešto od nas biti. Naravno moja posesivna strana nije dala mira pa sam odmah ušao na onu aplikaciju da vidim da li je online i naravno, pogodite, bio je.

Moram priznati da me je to malo poljuljalo, jer ono...zbog čega bi bio na sex/dejt aplikaciji ako smo upravo završili uspešno viđanje na kom sam tvrdiš da ti je bilo lepo i da jedva čekaš opet, čudno malo, zar ne?

Ipak, nisam hteo da ispadam ljubomorna budala pa sam samo pustio da stvari teku svojim tokom, jutro nakon toga, opet se javio. Pisali smo na plaži, zvao me je da dođem do dela na kom se on kupa, ali sam odbio i dogovorili smo se da se uveče ponovo vidimo.

Dragi moji, psihopata me je odmah tog dana zamolio da se ni sa kim ne viđam i ni sa kim ne budem sve dok se viđam sa njim, dok je on sve vreme bio "aktivan" na svom gej profilu, kako više nisam hteo da ćutim pitao sam ga da mi obrazloži zbog čega je tamo, a odgovor me je potpuno zbunuo, zapravo nije ni imao odgovor, na kraju je ispalo da je tamo samo kako bi video da li je neko iz Beograda koga on zna na toj aplikaciji, naravno da toliko glup nisam i da mi njegovi jeftini manipulativni odgovori nisu dali mira, znao sam da radi nešto, osećao sam to, pa sam rešio da proverim na svoj način.

Dok mi je on pisao kako ne može da sačeka noć da me vidi, a uporedno bio na toj aplikaciji ja sam sa svog drugog telefona napravio lažan profil sa lažnim fotkama samo kako bih mu se javio i kako bih proverio da li je tačno to što govori da ni sa kim ne piše i ni sa kim se ne viđa.

Ahhh...šta mislite da se desilo? Ne samo da je odgovorio i pisao, nego je u roku od 5 minuta tražio da se upozna sa dečkom čije sam slike poslao sa lažnog profila, za koje sam naravno pre toga dobio dozvolu.

I tako je psihopata ugovorio dejt sa mojim lažnim profilom, dok je meni sve vreme pisao i zahtevao da ne pišem ni sa kim, koliko licemerno, zar ne?

Kada sam ga potpuno provalio, poslao sam mu sve skrinšotove i zamolio ga da mi više nikada ne piše jer mi lažov i prevaran ne treba. Pishopata se vadio da je sve to bila jedna provera i da je on znao od samog početka da sam to ja, ali takvo bedno pravdanje naravno da nisam progutao, pa sam ga blokirao.

I ne, ako ste misli da je ovo kraj, nije! Upoznao sam par dana kasnije dečka koji je želeo da prošetamo baš tom prugom gde smo se psihopata i ja prvi i poslednji put videli, odmah mi je bilo smešno pa sam mu pomenuo svoj neuspeli dejt, a onda sam imao i šta da čujem. Taj dečko je takođe dejtovao sa psihopatom i to ne samo da je na istom mestu dejtovao, već je u istom danu i to 2 sata pre mene, tačno u 21h pa do 22:30h, a onda sam ja došao na red u 23h....ah...osetio sam se tako užasno i pobeđeno, jer nisam mogao da verujem da sam uopšte bio u komunikaciji sa takvom budaletinom.

Danima kasnije su stizale još neke priče do mene o tom psihopati, ali vas ne bih davio sa tim, mislim da ste svi shvatili sa kakvim dečkom sam imao poslao.

Zaključak svega, čuvajte se, dobro razmislite kome dajte svoje vreme i priliku da provede određene sate u vašem društvu, dobro ih proverite i ako se desi da naletite na psihopatu samo ga potpuno raskrinkajte i on sam beži iz straha i nemoći.

A ko sam ja? To vam još uvek neću otkriti.

Majami.

Bonus video:

00:19

ESPRESO PAPARAZZO! UHVATILI SMO STANIJU U CRNOJ GORI

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.