MIRKA VASILJEVIĆ OTKRILA KAKO SE KOLEGE PONAŠAJU PREMA NJOJ TOKOM TRUDNOĆE: Ne voli da kuka, morala je da PRIZNA!
Foto: Aleksandar Jovanović Cile

otkrila

MIRKA VASILJEVIĆ OTKRILA KAKO SE KOLEGE PONAŠAJU PREMA NJOJ TOKOM TRUDNOĆE: Ne voli da kuka, morala je da PRIZNA!

Mirka trudna 4. put i otkriva kako je sad tretiraju kolege.

Objavljeno:

Glumica Mirka Vasiljević napominje da se na snimanjima pažljivo ophode prema njoj, jer znaju da je četvrti put trudna.

Glumica Mirka Vasiljević priključila se ekipi jedne serije i kako kaže, na setu je svi čuvaju, jer su kolege tokom snimanja saznale da je u drugom stanju.

Mirka Vasiljević
foto: Printscreen

"Godine su i dalje na mojoj strani. Nekako mlad organizam i dalje uspeva da trudnoću dobro podnese. Neko sam ko uvek smatra da većina stvari dolazi iz glave. Ne volim da paničim i da se opterećujem. Na taj način ću nešto negativno privući i naštetiti okolini. Sve to rešavam kada treba da se time bavim. Ovo su lepe promene i životne i telesne. Apsolutno mi ništa nije teško na snimanju. Vrlo su brižni i pažljivi prema meni. Ne volim da kukam, jer nema ni mesta tome. Snimanja traju dugo, ali se više čeka na setovima, nego što se radi. Oni na početku nisu ni znali da sam u drugom stanju, međutim kad su videli promene doneli su sami zaključak. Svi su pažljivi i govore ona je dete, a onda pomisle: Koje dete? Ona ima supruga i troje dece", kaže kroz osmeh glumica i dodaje:

"Gluma mi je beg od mojih svakodnevnih obaveza, od mojih privatnih problema. Želim da radim, stvaram i gluma je zapravo ušla u moj krvotok."

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.