Otvorila dušu: Sekino najemotivnije priznanje do sada! Može li da ostavi Jakova? (FOTO)
Foto: Filip Plavčić

novi story

Otvorila dušu: Sekino najemotivnije priznanje do sada! Može li da ostavi Jakova? (FOTO)

Popularna pevačica odabrala je da se prvi put nakon rođenja sina Jakova pojavi u javnosti na crvenom tepihu povodom proslave 11. rođendana magazina Story gde je pobrala brojne komplimente na račun svog besprekornog izgleda
Objavljeno: 18:01h

Tri nedelje nakon što je na svet donela sina Jakova, folk zvezda Seka Aleksić (35) pojavila se u velikom stilu prvi put u javnosti na najglamuroznijoj žurki godine.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Specijalno za ovu priliku, folk diva dominirala je u crnoj, elegantnoj odevnoj kombinaciji, a na crvenom tepihu društvo joj je pravio suprug Veljko Piljkić (33) koji je savršeno parirao svojoj izabranici.

foto: Filip Plavčić

Nakon što je od magazina Story primila nagradu za životnu pobedu, pevačica je otkrila zašto joj je ovo priznanje najemotivnije do sada, ali i da li joj je teško palo prvo odvajanje od naslednika.

- Provela sam se divno na vašem rođendanu. Sam događaj bio je prelepo organizovan, pun zanimljivih dešavanja, bogatog programa i sjajne muzike. Sve čestitke za vas – sumirala je atraktivna pevačica svoje utiske odmah nakon zabave.

foto: Petar Đorđević

Kompletan tekst i ekskluzivne fotografije sa glamurozne proslave, potražite u novom, 579. broju magazina Story, koji je u prodaji od petka, 21. oktobra

(Espreso.co.rs/ Izvor: Story.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.