LEJDI GAGA KOPIRA ANASTASIJU RAŽNATOVIĆ?
Foto: Printscrfeen youtube

zanimljivo

LEJDI GAGA KOPIRA ANASTASIJU RAŽNATOVIĆ?

Slavna pevačica u filmu o "Gučijevima" ponela identičan stajling koji je pre nje nosila Cecina ćerka

Objavljeno:

Objavljen je prvi trejler za film "Gučijevi" Ridlija Skota, inspirisan šokantnom, ali istinitom pričom o porodičnom carstvu slavnog italijnskog modnog brenda “Guči”, a mnogima u našoj zemlji je jedan detalj zapao za oko.

Lejdi Gaga
foto: Printscrfeen youtube

I dok su svi već na prvim kadrovima najave bili oduševljeni glavnom glumicom, pevačicom Lejdi Gagom, mnogima na društvenim mrežama nije promaklo da je ona u ovim kadrovima obučena isto kao naša pevačica Anastasija Ražnatović.

Naime, Lejdi Gaga nosi istu haljinu koju je Anastasija Ražnatović ponela krajem aprila za potrebe snimanja spota za pesmu “Gotovo”. Izgleda da je ljudima koji su radili kostime za ovaj film, inspiracija bila upravo mlada muzička zvezda sa Balkana.

Kako se može videti u kadru u kom Lejdi Gaga izgovara “U ime Oca, i Sina I kuće Gučijevih”, ona na sebi nosi haljinu crne boje sa crvenim tufnama.

Anastasija Ražnatović
foto: Printscrfeen youtube

Stajling u pomenutom Anastasijinom spotu radila je srpska stiliskinja Elena Nikolajevna, dok je haljinu izradila srpska dizajnerka Marija Marković.

Inače, film je zasnovan na knjizi “The House Of Gucci” koju je napisala Sara Gej Forden. Film „Gučijevi“ govori o tri decenije ljubavi, izdaje, dekadencije, osvete i na kraju ubistva, saopštio je distributer filma za Srbiju „Taramount film“.

Bonus video:

00:15

KAKAV UGOĐAJ ZA ĆERKU HARISA DŽINOVIĆA! Đina iznajmila OGROMNU VILU, oko nje LUKSUZ, a nestvarnim prizorom se javno pohvalila!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.