MALO KO ZNA PRVU ŽENU OGNJENA AMIDŽIĆA: U pitanju je NJEGOVA KOLEGINICA, 4 godine su bili u BRAKU!
Ognjen Amidžić, Foto: Damir Dervišagić

NISTE ZNALI

MALO KO ZNA PRVU ŽENU OGNJENA AMIDŽIĆA: U pitanju je NJEGOVA KOLEGINICA, 4 godine su bili u BRAKU!

Prva žena Ognjena Amidžića prava je lepotica, koju retko viđamo u javnosti

Objavljeno:

Popularni voditelj Ognjen Amidžić u skladnom je braku sa manekenkom Danijelom Dimitrovskom skoro deset godina. Par uživa u ljubavi i ima sina Matiju, kome se trude da pruže bezbrižno detinjstvo.

Ognjen Amidžić
foto: Youtube printscreen

Manje je poznata činjenica da voditelj ima brak iza sebe, sa svojom nekadašnjom koleginicom. Naime, Ognjen je bio oženjen Milicom Marković. Milica i Ognjen upoznali su se na televiziji “Pink”, dok je Milica tamo radila pri informativnom programu, a venčali su se 2006. godine. Pune četiri godine bili su u braku, ali su se retko pojavljivali zajedno na javnim događajima, te su privatnost čuvali isključivo za sebe.

– Prosto mi nije prijatno kada nas u javnosti slikaju zajedno, jer se trudim da naš privatni život držim u tajnosti. Ognjen je javna ličnost, međutim moj posao je nešto sasvim drugo – govorila je ranije Milica, prenose mediji.

Do kraha došlo je zbog toga što se, kako su svojevremeno naveli u saopštenju, ljubav ugasila, a rastali su se u prijateljskim odnosima.

Takođe, prva žena Ognjena Amidžića napustila je ružičastu televiziju i nastavila da gradi karijeru u korporativnom svetu, u jednoj marketinškoj ageniciji.

Bonus video:

00:43

ĐANIJEV SIN ZAPROSIO DEVOJKU! Pevačev naslednik izvadio PRSTEN pored bazena, VATROMET, sve PUCA od luksuza

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.