"NE VERUJEM NI SUDU NI POLICIJI"! Suprug joj je poginuo u nesreći sa ŠABANOM ŠAULIĆEM, sada je otkrila ŠOK DETALJE!
Foto: westfalen-blatt.de, Privatna arhiva

strašno

"NE VERUJEM NI SUDU NI POLICIJI"! Suprug joj je poginuo u nesreći sa ŠABANOM ŠAULIĆEM, sada je otkrila ŠOK DETALJE!

Ovih dana mediji koji su se prijavili da prate uživo pomenuto suđenje dobili su pismeno obavještenje da će suđenje zvanično početi 20. januara 2022. godine

Objavljeno:

Prošlo je više od dve godine kako su u strašnoj saobraćajnoj nesreći u Nemačkoj poginuli Šaban Šaulić i muzičar Mirsad Kerić. Do sada nije bilo ni jedno sudsko ročište Turčinu koji je izazvao tragediju jer je već nekoliko puta odgađano.

Sabit Dervišević, Šaban Šaulić, Mirsad Kerić
foto: Printscreen

Ovih dana mediji koji su se prijavili da prate uživo pomenuto suđenje dobili su pismeno obaveštenje da će suđenje zvanično početi 20. januara 2022. godine.

Tim povodom Ružica Kerić, udovica Mirsada Kerića je rekla:

Mirsad Kerić, Šaban Šaulić
foto: Printscreen/ Instagram

-Ja sam sada zaista ljuta, zvala sam sve redom, pa sam došla i do glavnog sudije, a on mi je rekao da bi suđenje trebalo da bude u septembru ili oktobru. Sada sam baš opet šokirana što su pomerili suđenje, a posebno sam ljuta što su tu informaciju prvo dobili mediji, a ne porodice nastradalih. Ali, ne smem previše da se nerviram, ipak ja imam troje djece na koje moram da mislim i da ih pazim. Ja danas više nikome ne vjerujem ni sudu ni policiji. Ja sam odlučila da sa Državnog suda idem na Viši sud. Ja imam neke stvari koje želim da istražim. Neću nikoga da optužujem bez dokaza, ali ću zahtevati od javnih tužioca da istražuju.

Bonus video:

00:55

Aco Pejović

(Espreso/Dnevni Avaz)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.