TRUDNA PARIS HILTON: Zatrudnela u 40 godina!
Foto: Aleksandar Jovanović Cile

OPA

TRUDNA PARIS HILTON: Zatrudnela u 40 godina!

Njen tim ovu radosnu vest nije želeo da komentariše za medije, međutim, da je Paris u drugom stanju potvrđuju i njeni navodi o vantelesnoj oplodnji sa početka godine

Objavljeno:

Američka starleta i rijaliti zvezda Paris Hilton u drugom je stanju.

Ona očekuje prvo dete sa verenikom Karterom Rumom.

Njen tim ovu radosnu vest nije želeo da komentariše za medije, međutim, da je Paris u drugom stanju potvrđuju i njeni navodi o vantelesnoj oplodnji sa početka godine.

Kako je tada otkrila u jednom intervjuu, na vantelesnu oplodnju odlučila se kako bi osigurala svoju želju da dobije blizance, devojčicu i dečaka.

– Odlučili smo se za to jer tako mogu da dobijem blizance – rekla je ona.

Paris je takođe ispričala da ju je to savetovala njena dugogodišnja prijateljica Kim Kardašijan, koja je dvoje dece dobila uz pomoć surogat majke.

Paris Hilton
foto: Profimedia

– Nisam znala ništa o tome. Drago mi je što mi je dala savet i upoznala me sa svojim doktorom – dodala je Paris.

Ona je istakla i da je završila postupak vađenja jajnih ćelija.

– Bilo je teško, ali znam da je vredelo. Učinila sam to nekoliko puta, a lakše je uz partnera koji mi je podrška i čini da se osećam poput princeze –

Svog dečka naziva “frajerom iz snova”, te tvrdi da je 100 odsto sigurna da je on idealan za nju.

– Zaista sam srećna što smo se odlučili za taj važan korak. Verujem da je imati porodicu i decu smisao života – zaključila je.

Paris je nedavno takođe za “LadyGang” progovorila o svojim porodičnim planovima, uključujući i činjenicu da je već odabrala ime za jedno dete, a takođe, iznenadila je javnost izjavom da želi dvoje dece i to odjednom.

– Prvo, već smo isplanirali, biće blizanci, dečak i devojčica. Kad zaledite jajne ćelije možete odabrati želite li dečaka, devojčicu ili blizance. Imam jedno ime za bebu – London, za devojčicu, i pokušavam da smislim ime za dečaka – rekla je ona, pa dodala da joj je inspiracija za imena dece upravo njeno ime, koje je na insistiranje majke dobila po gradu.

Karter je takođe otvoreno govorio o želji da zasnuje porodicu sa Paris, a i on je potvrdio da je njegova verenica bila na vantelesnoj oplodnji.

Podsetimo, američku rijaliti zvezdu i multimedijalnu ličnost, Paris Hilton, zaprosio je dečko Kartera Rum, 17. februara, baš na dan kada je ona napunila 40. godina.

Bonus video:

00:19

ESPRESO PAPARAZZO! UHVATILI SMO STANIJU U CRNOJ GORI

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.