KIM KARDAŠIJAN SE SLIKALA GOLA? NJENE OBLINE SU VRELE KAO VATRA U PAKLU: Trebaće vam jako srce za prizor godine!
Foto: Profimedia

provokativna

KIM KARDAŠIJAN SE SLIKALA GOLA? NJENE OBLINE SU VRELE KAO VATRA U PAKLU: Trebaće vam jako srce za prizor godine!

Visoka je samo 159 cm, a opet se hvali najbujnijim oblinama na javnoj sceni.

Objavljeno: 17:18h

Kim Kardašijan obožava da se fotografiše golišava, a čini se da je usavršila poziranje u oskudnim bikinijima i krpicama. Gotovo svakodnevno publiku obraduje ponekom provokativnom fotkom, a na njene čari malo ko ostaje imun.

Ovog puta starleta je podelila fotografije sa letovanja na egzotičnom ostrvu, a pozirala je u golom bikiniju, odnosno bikiniju boje kože koji se stopio sa njenim tenom, ostavljajući tako utisak nagosti.

Kim je u ovom minijaturnom bikiniju pokazala sve svoje atribute - bujne grudi i kukove, zategnute noge i vitak struk. Vidi se da je slavna 40-godišnjakinja i te kako radila na svojoj figuri, te ne čudi što je prikupila preko 3, 3 miliona lajkova i brojne komplimente.

"Prelepa si", "Kao i uvek - savršena", "Kraljice", "Treba mi lupa da ti vidim kupaći, ali svakako si prokleto seksi", "Genijalno izgledaš", samo su neki u moru sličnih komplimenata.

Podsetimo, iza Kim je burna godina - razvela se od supruga Kanjea Vesta, no uprkos tome bivši par je ostao u dobrim, prijateljskim odnosima. No, dok joj na privatnom planu nisu cvetale ruže, na poslovnom jesu - nedavno ju je poslovni magazin "Forbes" proglasio milijarderkom, a njen brend donjeg veša i komada za oblikovanje tela SKIMS doživeo je neverovatan uspeh i popularnost.

Kim Kardašijan
foto: Instagram

Inače, nakon razvoda Kim se povezivala sa britanskim milijarderom Džejmijem Rubenom, no nikakve zvanične potvrde o ovoj romansi nije bilo.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.